Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FankaAnimalsówYUP

Wasze pupile :)

Polecane posty

Gość FankaAnimalsówYUP

Jak się wabią, co lubią, od kiedy je macie, ile mają lat? Mam suczkę Agnes, ma 3 latka, rasy Husky, uwielbia ganiać za muchami, jest urocza i ruchliwa. Jak u was? :)

Gość FankaAnimalsówYUP
Możecie też dodawać zdjęcia :D

Gość FankaAnimalsówYUP
I bardzo mnie to cieszy :)

Gość fdverv
kevinku a tobie miłość do zwierząt kojarzy się z sexem?powinieneś sie leczyć w takim razie

Gość fdverv
Moja odeszła 2 lata temu,miała 8 lat,była kochana mądra i była strasznym żarłokiem:)Zjadłą by wszystko bez wyjątku

- Szczur. Hektor, 3 miesiące, czarno-biały. Wredny leń i wieczny głodomór. - Szczur. Zenek, 4 miesiące, czarny. Wredny leń, wieczny głodomór i na dodatek boidoopa :classic_cool: - Kot. Princessa, 14 lat, brązowy pers. Księżniczka, traktuje mnie jak mebel :D Zdjęcia chłopaków mam w stopce :P

Gość FankaAnimalsówYUP
Z Każdym Dniem... są piękne :)

2 Psy : ) Labradory Suczka Dora ur 20,09,2011 Pies Pele ur 11,04,2010 Dorcia merda ogonem i dupcią :D za kazdym razem jak wstaje sie z łóżka :P A Pele laluś :D położy dwie przednie łapy na łóżku i głowę żeby tylko się przytulać za to Dora wskakuje cała i liże :D Mamy z moim narzeczonym niezły ubaw rano :D A jak nas w domu nie ma i przychodzimy stoją pod drzwiami i nie wiedzą co zrobić z radości że już jestesmy :) hmm uwielbiają jeździć samochodem :) Nie mamy z tym żadnego problemu :) Na szczęście :) Hmm co tu jeszcze :) Gdy jemy obiad usiądą koło nas i świecą oczkami żeby tylko coś im rzucić :) Żebraki dwa :P

szczurek killer niestety zdechl ale byl kochany zywy . Uwielbial jesc i sie tulic oraz spac w trocinach a teraz mam dwie koszatniczki alfa i hejli he he . Maja okolo 6 miesiecy