Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wjehcg

zdradziła mnie czy nie?

Polecane posty

Gość Z krainy snów
Z krainy snów- zgadzam sie z Tobą , ma zapędy ale to jeszcze nie powód do rozstania ale zdrada już tak. Stąd pytanie co sądzicie No ale stary czego ty oczekujesz mamy Ci ocenić i "wyczuć" na odległość czy twoja kobieta puściła się z tamtym type ? Trochę głupie te pytanie bo nie da się na nie odpowiedzieć konkretem tylko przypuszczeniem

Gość wjehcg
jak ją wygonię to wreszcie zamieszkam z moim kochankiem i nie będe musiał udawać że jestem normalny

Gość wjehcg
Z krainy snów - nie mam szerszej wiedzy. Nie wiem co robić

Gość wjehcg
jak ją wygonię to wreszcie zamieszkam z moim kochankiem i nie będe musiał udawać że jestem normalny - to prowo jakiegoś debila

Gość wjehcg
tak naprawdę to ja jestem debilem bo zdradzam żonę i jej nie szanuję, a wymagam od niej wierności

inny mezczyzna obudzil w niej kobiecosc .czyli atrakcyjnosc wrazliwosc..itd. zdrada to za mocne slowo-jednak jak piszesz ze ona sie tlumaczyla iz to byl flirt adoracja..no to ewidentnie cos nie halo w waszym pozyciu. zmierzajacego do..........pomysl czego.

Gość Z krainy snów
on tylko ją adorował, słuchał i prawił komplementy. Zapytaj ją dlaczego w takim bądź razie nie powiedziała żeby przestał ? Jeśli by Cię kochała powiedział by mu stop bo na pewno wiedziała o co mu chodzi i że ją podrywa ale ona nie wyznaczyła granicy....bo to jej się podobało ....

Gość wjehcg
tak naprawdę to ja jestem debilem bo zdradzam żonę i jej nie szanuję, a wymagam od niej wierności - ok rozumiem, że dyskusja się kończy, bo jakiś kretyn prowokuje

Gość wjehcg
simaa - to prawda ale ratować to moge tylko jeśli tego nie zrobiła

Gość robercik torcik
23;06 no to prawda podaj adres chetnie się nią zajmę bedzie sie czuła spełniona bo ja umiem prawic komplementy, adorowac i mam tzw gadkę. Kobiety myślą, że jestem poetą, pisarzem.One pragną pięknych słów, adracji:)

Gość wjehcg
dlaczego ta kurwa mnie zdradza?? przecież ja mam monopol na zdradzanie w tym małżeństwie

Gość robercik torcik
simaa ma racje 👄

Gość wjehcg
Z krainy snów - zapytałem , odpowiedziała - bo się nim zauroczyłam

Gość wjehcg
jestem debilemi nasrałem w majty właśnie i nie wiem co robić poradżcie

Gość Z krainy snów
Ale z drugiej strony dlaczego tak robiła ? Może rzeczywiście jej czegoś brakuje jak to piszą inne kobiety ? A może nic jej nie brakuje tylko chciała Cię zdradzić bo jest puszczalska ? Tego ocenić nie mogę bo was nie znam więc jak mogę być obiektywny ?

Gość wjehcg
dlaczego ta k**wa mnie zdradza?? przecież ja mam monopol na zdradzanie w tym małżeństwie- prowo jekiegoś debila

Gość wjehcg
spadam spać , poz tym jakiś debil się podszywa. jutro przejdę na czarny, pozdrawiam wszystkich

Gość wjehcg
zdradzam ale za to w zamian daję coś żonie na pocieszenie - moje osrane gacie do wyprania

wjehcg wiec sprawa jasna...teraz ty adoruj praw komplementy-tamten jej zaimponowal tym czego jej brakuje w zwiazku. prawda? niestety musze cie okrutnie potrzasnac-ostatnie miejsce na porady malzenskie to ludzie obcy czyt wirtual. w ogole obcy... powodzenia zycze i do dziela.:)

Gość robercik torcik
jutro to ja sie nia zajme:D hahaha

Gość Z krainy snów
inny mezczyzna obudzil w niej kobiecosc .czyli atrakcyjnosc wrazliwosc..itd. ak był taki uroczy i słodki i miły tylko że kobiety zapominają że on chciał żeby mu nadstawiła mokrą cipeczkę .... to wiadomo że będzie "kadził" ale to nie znaczy że będzie to robił zawsze zapewne autor tego tematu zrobił tak samo na początku bo tak się zdobywa kobietę

Gość nie ma co gdybać
zdradziła cie a teraz nie chcesz tego przyjąc do wiadomości tylko szukasz wymówek. Żałosne. Nie interesujesz sie kobietą i potem sie dziwisz

Gość Z krainy snów
bo się nim zauroczyłam To dla mnie sprawa jest oczywista wybacz stary ale za późno się połapałeś i ten facet ją zdobył ona należy już do niego ....

Gość fdverv
nie ma co usprawiedliwiać zdrady jak jest żle to się o tym rozmawia z partnerem a nie szuka kochanka

Gość Z krainy snów
nie ma co usprawiedliwiać zdrady jak jest żle to się o tym rozmawia z partnerem a nie szuka kochanka Całkowicie się zgadzam to ona zdradziła ( przypuszczalnie bo tego nie wiem ale nawet jak nie zdradziła to go zdradzi ) może jemu też było źle w tym związku tylko że jest bardziej dojrzały i nie potrzebuje jakiś wyszukanych komplementów może wystarczy mu samo to że jest ....a on jej nie zdradził ( chyba bo tego też nie wiem )

Gość poszukującaodpowiedzi
moim zdaniem nie zdradzila jeszcze ale czuje sie zaniedbana i jesli cos z tym nie zrobisz to napewno do tego dojdzie. to ze flirtowala to jedno. 2 ze napisala maila zeby to podtrzymac, tzn ze chciala zeby byl jakis ciag dalszy. napewno taki duzy minus w zaufaniu ale jeszcze nie przekresla malzenstwa, trzeba walczyc

Gość poszukującaodpowiedzi
poza tym jak jestes gejem to jej to powiedz. poco ona sie ma meczyc i ty sie meczysz

Gość gjdjdtjtdjt
a po chuj ona ma byc wierna jak ty ja zdradzasz?? wiernosc ma sens gdy jest obustronna,w przeciwnym razie... powinna cie zostawic,w koncu zdrada to powod do rozstania

Gość gjdjdtjtdjt
jesli byles jej pierwszym twoje zdrady musialy ja szczegolnie zabolec,bo pewnie traktuje seks powaznie,jako dopelnienie zwiazku z milosci i to tobie sie oddala w zaufaniu