Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wjehcg

zdradziła mnie czy nie?

Polecane posty

Gość wjehcg

Moja żona napisała facetowi maila : " dziękuję, bo od 10 lat nie czułam się kobietą" . Sadzę, że mnie zdradziła a ona twierdzi że on tylko ją adorował, słuchał i prawił komplementy. Było to na wyjeździe na którym była z dziećmi ( ja nie mogłem jechać z powodów zawodowych ) . Co o tym myśleć ?

Gość cvxxfv
zaniedbane kobiety zdradzają i nigdy przenigdy sie nie przyznaja.A treść maila powinna dać ci tak czy siak do myślenia,bo chyba twoja żona jednak nie czuje sie kobieta!

Gość hahaha niezły pojazd...
znaczy przy tobie nie czuje się kobietą. tzn. jesteś kiepski w łóżku

typowy skurwysyn, tylko byś grzebał po cudzych rzeczach :o masz za swoje, przynajmniej dowiedziałeś się że jesteś beznadziejny

Gość fdverv
mogło coś być....to jeszcze zależy czy ona jest taką flirciarą bo może to tylko niewinny flirt?

Gość wjehcg
ciekawe wnioski, ale znam wiele kobiet które twierdzą, że jestem dobry w łóżku. Pytam czy mnie zdradziła a nie jaki jestem w łóżku

Gość cvxxfv
ja mysle ,ze zdradzila, bo jestes zbyt zainteresowany tymi dziewczynami,ktore mowia ci ,ze jestes calkiem niezly w lozku

Gość wjehcg
to, ze miałem wiele kobiet jest zabawne? przecież moja zona nie była jedyną , czego nie można powiedzieć odwrotnie. Ona twierdzi, ze jestem jej jedynym

Gość wjehcg
cvxxfv to pewnie prawda, zbyt mało czasu i uwagi jej poświęcałem , ale cały czas zastanawiam sie czy to zrobiła

Gość cvxxfv
to porozmawiaj, zainteresuj sie wogole , czego jej brakuje z twojej strony ,ze wogole wdaje sie w takie flirty, bo nawet jesli tego nie zrobila.....to tylko kwestia czasu

Gość jaCichłopiepowiem..
1. zdradziła 2. chce wzbudzic zazdrosc dla mnie szanse fifty fifty

Gość cvxxfv
sama bym tak zrobila,rowniez czuje sie tak jak twoja zona, tylko ,ze czetnego jak na razie niema

wjehcg zabawne jest to, że miałeś wiele kobiet i pewnie dalej masz bo jesteś tylko facetem więc na pewno zdradzasz, a od żony wymagasz świętości

Gość wjehcg
adorował, słuchał i prawił komplementy - pewnie tego jej brakuje . Ale czy to zrobiła ? bo jeśli tak to się rozwiodę, jeśli nie-spróbuje jej to dać, oczywiście jak mi przejdzie złość

Gość wjehcg
ja pierniczę - masz rację ale nie chcę oceny mojej osoby tylko pytam czy waszym zdaniem to zrobiła - zdradziła mnie czy nie ?

wjehcg no to sam widzisz, czego się więc spodziewałeś? naiwnej żoneczki? jeśli cię zdradziła to bardzo dobrze, popieram ją, hipokryto jebany

Gość robercik torcik
nie zdradziła a ty sie swoja kobietą zajmij, bo faktycznie zostaniesz z ręką w nocniku. Daj jej to czego pragnie, potrzebuje na tym związek polega

Gość boże chłopie przecież
jej nie znamy to żony sie spytaj

Gość wjehcg
twierdzi ze nie, a ja sądzę że tak, choć mam wątpliwości. Jeśli byłem jej jedynym facetem to jednak nie przychodzi kobiecie łatwo

,,dziekuje bo od 10 lat nie czulem sie mezczyza,, co oznaczala by wg ciebie taka odp..?

Gość wjehcg
wiesz, kobieta to nie to samo co mężczyzna. facet jest inny

Gość Z krainy snów
Moja żona napisała facetowi maila : " dziękuję, bo od 10 lat nie czułam się kobietą" . Sadzę, że mnie zdradziła a ona twierdzi że on tylko ją adorował, słuchał i prawił komplementy. Było to na wyjeździe na którym była z dziećmi ( ja nie mogłem jechać z powodów zawodowych ) . Co o tym myśleć ? Szczerze to są różne zdrady nie wiem czy zdradziła Cię fizycznie ale " dziękuję, bo od 10 lat nie czułam się kobietą" to jest flirt i to jest już zdrada więc twoja kobieta ma takie zapędy zdradzieckie ....

zdanie ktore ty OSOBISCIE bys odpisal kobiecie. jesli wiesz......to znasz odpowiedz na swoj dylemat.

"wiesz, kobieta to nie to samo co mężczyzna. facet jest inny " masz rację - faceci to skurwysyny :o trzeba was oszukiwać i wykorzystywać żebyście nie zrobili z nami tego samego :o mam nadzieję że żona cię zdradza

Gość wjehcg
Z krainy snów- zgadzam sie z Tobą , ma zapędy ale to jeszcze nie powód do rozstania ale zdrada już tak. Stąd pytanie co sądzicie

Gość wjehcg
simaa- to prawda i na dodatek matka moich dwóch córek. Stąd pytanie, inaczej wygonił bym z domu jak psa

Gość wjehcg
oczywiście takiego, który by gryzł