Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuuutno mii

Jak SZYBKO zapomnieć o facecie? :(

Polecane posty

Gość smuuutno mii

Zauroczyłam się w kompletnie nieosiągalnym dla mnie facecie, najprawdopodobniej bez wzajemności. Nie wiem nawet, czy on ma kogoś czy nie i chyba wolę nie wiedzieć. Macie jakies pomysły na to, jak szybko mozna o nim zapomnieć? Jakieś sposoby? Coś z własnego doświadczenia, co pomogło wam zapomnieć??

Gość dissolved girl
Rzuć się w wir pracy/nauki/hobby, nie zostawiaj sobie żadnych wolnych chwil, czytaj, oglądaj filmy... wiem, banalne. I dużo wysiłku fizycznego, żeby lepiej spać...

Gość dominik sexowna bródka
umów się ze mną, jestem b. inteligentny, wglądam dobrze i mam wykształcenie. Pośmiejesz się ze mną, ale dziecinny napewno nie jestem:)

Gość smuuutno mii
tak, ale na razie strasznie smutno mi z powodu tego, ze juzgo wiecej nie zobaczę i jest kompletnie nieosiagalny. jak poradzic sobie z tym smutkiem, kiedy ja na niczym nie moge skupic dłuższej uwagi

Gość zorro...
bardzo prosto- chcesz zajać umysł- zajmij ręce.

Gość smuuutno mii
ale ja potrafięskupić na czymś uwagę, przez chwilę, potem depresyjne myśli wracają... myslicie, ze z czasem będzie lepiej, bedę mniej o nim myśleć?

Gość koszmar_twego_lajfu
pies, piszesz o sobie:) ? jak ci obserwacje mijają - nie przeszło ci? jeszcze?

Gość tak, tylko wysil się
depresyjne myśli sama sobie wkręciłas

Gość koszmar_twego_lajfu
brak odp wprost

W ramach ćwiczeń z zapominania proponuję zadania "Nie myśl o niebieskim słoniu". Udało się? Nie udało. Nasza podświadomość nie rozumie "Nie". Czuli zadania które sobie stawiasz "Nie myśleć o facecie" jest awykonalne. Po drugie - jesteś w nim zakochana, jak możesz to zapomnieć. Jedyna szansa to odwrócenie trochę uwaga (jak ktoś napisał wyżej) i zajęcie sobie dnia innymi zajęciami. Wtedy będziesz miała mniej czasu na rozważanie i przeżywanie cierpienia. Jednak to nie jest zapomnienie tylko raczej zatracenie i zmniejszenie cierpienia. Na stała, definitywnie - nie da się zapomnieć.

Gość smuuutno mii
koszmar_twego_lajfu - nie wiem o co chodzi, mozesz wytłumaczyć? :D dzięki za rady ludziska, już byłam kilka razy nieszczęśliwie zauroczona, bo często "wybieram sobie" nieosiągalnych kolesi, ale teraz jest gorzej niż zwykle :( aż wszystko mi się w brzuchu wywraca ze smutku :(

Gość smuuutno mii
uppp, pomóżcie jeszcze ;(

Gość plumpliumbebe
wiem co czujesz nie da sie tak hop i juz trzeba czasu ja tez się lecze i zapominam ale obiekt siedzi na przeciwko mnie mam z nim duży kontakt non-stop

Gość plumpliumbebe
jest cięzko bardzo ciezko ja mam takie załamki ze głowa mała staram sie skupić na pracy na innych ludziach unikam zwroku kontaktu eh dawno nie było tak ciezko w weekendy pije po pracy ide na spacer ale szczeze gowno to daje

Gość smuuutno mii
to miło, że mnie rozumiesz :( boli strasznie :( jeszcze nigdy chyba nie było ze mnątak źle, chociaż już nieszczęśliwe zauroczenia mam za sobą. a moze wypróbować jakieś negatywne myśli o tym faceci? jakos go sobie obrzydzac, anwet jesli to tylko takie nieprawdziwe wmawianie?

Gość kami_kolo_boro
Mozna , mozna . Uwierz .

Gość smuuutno mii
ludzie, jak tu żyć, kiedy juznigdy go nie zobaczę, a nawet nie wiem jak on się nazywa, wiec nie moge go znaleźć? ;((( plumpliumbebe - a czemu skoro ten twój pracuje z toba, to jest dla ciebie nieosiągalny? może mogłabys go jakos poderwać, skoro codziennie go widujesz? ja mojego już nawet nie zobaczę :(

Gość smuuutno mii
potrzeba mi kopa w dupę i żeby ktoś mi powiedział, ze to tylko głupi facet, istnieją fajniejsi :P niech mnie ktoś kopnie i tak powie!!!!! :D