Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BIEGUNKA W AUTOBUSIE

PRZEŻYŁAM KOSZMAR W AUTOBUSIE!!

Polecane posty

SPĘDZIŁAM DZIŚ W AUTOBUSIE 3 GODZINY RELACJI POZNAŃ-WROCŁAW I NIGDY NIE ZAPOMNĘ PRZEZ CO PRZESZŁAM. W TRAKCIE JAZDY, CZYLI JAKIEŚ PÓŁ GODZINY PO WYJECHANIU Z MIASTA ZACZĄŁ MNIE BOLEĆ BRZUCH I ZACHCIAŁO MI SIĘ DO TOALETY. NIESTETY NAJBLIŻSZY POSTÓJ BYŁ DOPIERO ZA 1,5 GODZINY. POPROSIŁAM KIEROWCĘ, ŻEBY SIĘ ZATRZYMAŁ, ALE ON ODMÓWIŁ MÓWIĄC, ŻE NA TEJ DRODZE NIE MA GDZIE ZJECHAĆ NA POBOCZE. MYŚLAŁAM, ŻE ZEMDLEJĘ Z BÓLU I ZACISKANIA POŚLADKÓW. MIAŁAM BIEGUNKĘ I TO BARDZO OSTRĄ I CO WYCIERPIAŁAM NIE ZAPOMNĘ JUŻ. PO DOJECHANIU DO WROCKA NORMALNIE AŻ SINA Z BÓLU BYŁAM. POSZŁAM OD RAZU DO TOALETY NA DWORCU. PRAWDE MÓWIĄ, ŻE NAJGORSZA W ŻYCIU JEST SRACZKA, BO JEJ NIE OPANUJESZ.

Gość chcemisespacsss
joł by se zesrała w gacie ale na korowce

NIE MYŚLAŁAM , ŻE SEKS ANALNY BĘDZIE MIEĆ TAKIE KONSEKWENCJE I WPŁYW NA MÓJ ODBYT

TO WYŻEJ PO PODSZYW. TERAZ BYM WYBRAŁA PKP, ALE AUTOBUS BYŁ TAŃSZY.

Gość załosne peoorowko
caly dzien o sraniu albo o rzyganiu, nudne te prowokacje :(

JECHAŁAM NA RANDKĘ A MÓJ CHŁOPAK JEST MNĄ TAK ZACHWYCONY , ŻE MYŚLI , ŻE JA TAKA DAMA TO NIE ROBIĘ KUPT. A TU NIEWIELE BRAKŁO BYM OBESRANA DO NIEGO PRZYJECHAŁA

Gość gość
też miałam już raz taką nauczkę, ale to chyba każdy tak ma, że do momentu kiedy raz się coś takiego nie stanie, to nawet nie bierzemy pod uwagę takiej sytuacji. teraz mam już zawsze ze sobą smectę go. I oczywiście - od tamtej pory nic mi się już nie działo. niezłe jaja, co nie?