Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos moze wie

intercyza a rozwod ....??

Polecane posty

Gość ktos moze wie

mam spisana intercyze przedmałżeńską, zona zlapala mnie na goracym w wyrku z inna . czy mozliwa jest sprawa rozwodowa z orzeczeniem o winie ktora skonczy sie dlamnie niekorzystnie tzn pozbawi mnie czesci mego majatku ? jutro poradze sie adwokata.

Gość ktos moze wie
dajecie raz na tydzien do tego trzeba błagac ... tym sie konczy wasza wstrzemięźliwość oschłe suki

bo wam skurwielom chodzi tylko o to żeby ruchać, nic z siebie w zamian nie dać, a i tak jeszcze zdradzacie i wymagacie nie wiadomo czego

Gość ktos moze wie
a czy to tak wiele ... dawac dupy wlasnemu mezowi ?? tak kurwa wiele ?

Gość ktos moze wie
mowilem robilem co sie da . huj tam mleko sie rozlało ja tam nie zaluje ona pewnie bedzie bo jak grosza nie dostanie to do pracy bedzie musiała ruszyc a nigdy nie pracowała. pewnie pizda nie da rozwodu.

podst pyt to co jest w intercyzie zawarte: -konsekwencje rozpadu pozycia tutaj-zdrada.

Gość ktos moze wie
co zawarte ... zwykła rozdzielczosc majatkowa zawarta przed slubem. ze ona ma to ja tamto i tyle. po slubie kazdy swoje konto ja firme na siebie itd.

Gość ktos moze wie
huj jak wyjdzie lipa zaczne wyprowadzac kase za granice ... doprowadze firme do bankructwa a po rozwodzie ja reaktywuje, badz rodzice otworza konkurencje przejma klijetow a ja pozniej ich firme.

widze że masz szacunek do kobiet, gratuluję skurwysyństwa :o taa niby co robiłeś? pewnie tylko czekałeś na ciepły obiadek :o przez takich skurwieli jak ty kobiety często rezygnują z pracy żeby zajmować się domem i dziecmi, masz więc co chciałeś. im więcej słyszę takich historii jak ta, tylko utwierdzam się w przekonaniu że trzeba was wykorzystywać bez skrupułów bo inaczej jakiś skurwysyn wykorzysta mnie

Gość ktos moze wie
obiady o czym ty mowisz ... moja wielka paniusia nic nie gotowała, nie sprzatała, nie prasowała. aerobik , basen , pazury i huj wie co .

Gość ktos moze wie
ok ide spac. 3majcie sie kobityki.

i bardzo dobrze robiła! jesteście skurwysynami, to się nie dziwcie że kobiety tylko patrzą jak was wykorzystać bo inaczej same zostaną wykorzystane.

Gość ktos moze wie
taaa a teraz pojdzie do pracy za 2 tysie heheh

pewnie złapie kolejnego frajera i go wykorzysta :D świetna taktyka, ze skurwysyna trzeba drzeć ile się da i zniszczyć jak się da

Gość ktos moze wie
live long and prosper :)