Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ketonalka

chcę mieć kochanka

Polecane posty

niedzielka mineła szybciutko ,obiadek,odwiedziny u mamusi i domek itd teraz mam czas bo wszyscy śpią a ja mogę popisać i nadrobić zaległa pracę papierkową

A ja myślałem ze jeszcze jest weekend :-) Muszę odstawić te piwo...

Pod ręką było Tyskie... Merlot też jest spoko, lubię łagodny bukiet w tym szczepie wina. Dlaczego pracujesz po nocy?

lubię wieczorkiem dłużej posiedzieć nikt mi nie przeszkadza,gdera itd a latem jest super księżyc blask gwiazd i sączenie wina rano nie mam problemów ze wstaniem i czasami jeszcze jeżdzę na basen A TY CO NIE W ŁÓŻKU?

Tak tego nie kalkulowalem, ale... Chcesz pisać na forum czy wymyślimy inną opcję?

Mogę podać, Ciebie by zamęczyli :-) Jeżeli mail to musiałbym zalożyć nową skrzynkę. Ale jak chcesz.

Gość Były___________
Widzę pewien rozziew pomiędzy pragnieniami kobiet i mężczyzn. Faceci chcą, cóż najlepiej one stand night. A dla kobiety kochanek powinien mieć pewną łączność uczuciową. I jak to pogodzić?

Gość darkapap
ja też chętnie bym kogoś poznała z okolic Lublina

są tylko jak człowiek za mocno szuka to nic z tego nie wychodzi A zazwyczaj jest tak że całkiem przypadkowo ktoś fajny i sensowny się trafi więc wszystko przed Tobą :)

Gość masterM
hej Ketonalka. 40 lat, w związku, może poznamy się?

witam wszystkich - jestem nowy w tym temacie ...ale go także czytam :) ketonalka dobre posunięcie: "nie szukam na siłę, nie ma tu nikogo odpowiedniego" i od razu panowie się odzywają :) fajnie się temu przyglądać :)

Gość Master<
ja tez nikogo na siłę nie szukam... fajnie, jeśli znajdę kogoś, kto będzie chciał pogadać czasem, czasem przytulic się, a czasem iść do łóżka... nie oszukujmy się... takie jest to "cudowne" życie.... a Zyon stsuje ciekawą taktykę:-))))

Master< :) taktyka po podstawa...tylko oświeć mnie jaką ja stosuję? :) no i podziel się swoją metodą :)

Gość grettaa
ja też! ja też!!

Gość PanieJakPanu....
grettaa co ty też?