Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexocholiczka

po jakim czasie sex???

Polecane posty

Gość sexocholiczka

witam mam pewien problem od niedawna spotykam sie z fantastycznym facetem jednak meczy mnie to po jakim czasie powinnismy rozpoczac wspolzycie nie chce wyjsc na oziebla ani na latwa :/ dziewczyny doradzcie cos

Gość czemu jest
fantastic ?

Gość sexocholiczka
i co najgorsze powiedziałam mu, że jestem dziewicą, a tak naprawdę miałam już trzech partnerów seksualnych :( mam 21 lat

Gość sexocholiczka
bo pociąga mnie jego wiek, jest ode mnie dużo starszy ;]

Gość sexocholiczka
hmm nie mam 21 lat prosze nie nie podszywac i nie jet duzo starszy :/

Gość Jedyna słuszna rada
Z mojego doświadczenia wynika jedno,jeśli facet poczuł do ciebie coś więcej niż tylko fizyczną fascynację to nie będzie miało znaczenia,kiedy zaczniecie "to"robić.A jeśli nic nie poczuł to nawet po roku czy pół jak już się zdecydujesz na ten krok, to może zawinąć się i tyle go widziano.Więc rób jak podpowiada ci intuicja,a nie baw się w gierki.

Gość złośliwy qtass
po co te ceregiele ? i tak dasz ciała i tak, przestań wciskać ciemnotę jesteś łatwa, w głowie już się rozkraczyłaś, takie życie a dylematy, co pomyśli odpuść sobie, pewnie już niejeden raz doprowadził jakąś wielokrotnie niewinną do takich dylematów 🖐️

,,po co te ceregiele ? i tak dasz ciała i tak, przestań wciskać ciemnotę jesteś łatwa, w głowie już się rozkraczyłaś, takie życie a dylematy, co pomyśli odpuść sobie, pewnie już niejeden raz doprowadził jakąś wielokrotnie niewinną do takich dylematów'' nie prosilam o opinie mojej osoby i nie jestem latwa nie znasz mnie wiec nie oceniaj a to czy dam ciala czy nie to moja indywidualna sprawa

Gość chlopak 21lat
A twój nick wziął się znikąd :classic_cool:

Gość złośliwy qtass
ok, sorry więc rada taka: kup sobie podręcznik jak postępować z ludźmi skoro masz problem z szczerym i naturalnym zachowaniem ps napisz jak już będziecie po ..... daj znać kiedy przestał być tym fantastycznym facetem a okazał się kolejnym gnojem co wykorzystał niewiniątko ok ?

Gość fdsdfs
jesli chodzi ci tylko o seks to mozesz na pierwszej randce . Jesli o coś więcej to nie wcześniej niz po miesiącu chodzenia . Gdy nasz na 2 randce to facet pomysli ze kazdemu tak dajesz i ucieknie .

fdsdfs wlasnie to mialam na mysli ze jesli pojde z nim za szybko do lozka to pomysli ze sypiam z kazdym a ja taka nie jestem i naprawde zalezy mi na czyms wiecej bez sexy tez mozna zyc :)

Gość złośliwy qtass
biedni faceci przez wasze idiotyczne miesięczne terminy karencji muszą na boku walić się z pozbawionymi tych dylematów ale po miesiącu to będziesz już wporzo, co nie ?

sex jest czescia zwiazku w pewnym sensie jest wazny ale nie najwazniejszy rozmawialismy co prawda na temat sexu i powiedzialam otwarcie ze nie jestem gotowa i on to zrozumial mysle ze to dobrze o nim swiadczy

Gość myslałam,że żyjemy w czasach
kiedy kobieta uprawia sex wtedy kiedy ma na to ochote....okazuje sie jednak ,że wciąż w średniowieczu jesteśmy

Gość złośliwy qtass
ale jak nie wyjdzie to będziesz kolejnym numerem w statystyce jego zaliczeń i zadrą w głowie następnej którą pozna , nie tak ? rozumiem, że wam sie chce, i chce się fajnego faceta ... tylko , że same hodujecie rekordzistów dymających naście, dziesiąt niewiniatek rozchylając nóżki nie traćcie głowy

Gość złośliwy qtass
do ... myslałam,że żyjemy w czasach szmaty zawsze były są i będą czego jesteś przykładem tatuuj na czole partnerów, wystarczą kropeczki zobaczymy jakie to będziesz miała powodzenie u facetów, zrobisz to ?

Gość złośliwy qtass
ja tatuuję na chuju i mój kutas dzięki temu wygląda już jak biedronka oł je :classic_cool:

Gość złośliwy qtass
rób co chcesz, skoro sypiasz z facetami to zakładam, ze masz więcej niż 13 lat więcej samodzielności tylko później nie wyżalaj się na forach, że faceci to świnie bywają świniami tak samo jak wy.. i tyle] przypominam, że to wy decydujecie kiedy i z kim

Gość złośliwy qtass
staromodne ? a pie-rdol się ile wlezie, daj tylko cynka przyszłemu mężowi , że sporo "szwagrów" będzie się tajemniczo uśmiechało do ciebie gdy będziecie spacerować objęci gdy wkoło trelić będą skowronki 🖐️

właśnie,my decydujemy słuszna uwaga:) dlatego sexoholiczko zrób to jeśli masz ochote:),a jeśli facet pogardzi toba tylko dlatego ,że sie z nim przespałas to cóz....nie warto sobie nim chyba głowy zawracac:)

do zlosliwy....sluchaj co do mojego wieku to mam ponad 25+ napewno zalezy od nas z kim sypiami podam ci przyklad spotykasz mila sympatyczna dziewczyne i zaczynacie sie spotykac gdyby na drugiej randce poszla z toba do lozka powiedzil bys ze jest puszczalska a gdyby to zrobila po np, 3miesiacach pomyslalbys ze jest oziebla albo cos z nia nie tak dlatego mam dylemat :/

nieeee...o tej co nie daje przez 3 miesiące złośliwy pomyśli,że jest hipokrytką,bo w główce swojej głupiutkiej juz dawno nózki rozłożyła:D....a przecie on tylko na to czeka;P

Gość piłeczka7890
A ile się spotykacie? Wiesz podobno najlepiej jest iść na 3 rance tak czytałam, ale uważam że to za szybko. Seks ma wyjść spontanicznie. Mnie mój pocałował jakoś na 5-6 randce.