Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexocholiczka

po jakim czasie sex???

Polecane posty

Gość złośliwy qtass
no niestety tak już jest, że to do was należy ocena "komu dacie" więc trochę więcej odpowiedzialności., skoro już tak jest to takie trudno do zrozumienia ? co wynika z faktu, ze facet nie przepuściłby żadnej ? NIC NIC NIC

spotykamu sie juz ponad 2,5tyg codziennie sie widujemy a jesli nie to rozmawiamy na skypie badz gg itp rozmawialismy na temat sexu i powiedzialam ze potrzebuje wiecej czasu wiec rozumial i powiedzial ze do niczego nie bedzie mnie pospieszal

Gość myslałam,że żyjemy w czasach
zatem czekaj az do ślubu:D tak będzie najuczciwiej:D:D:D

Gość złośliwy qtass
syzyfowa robota :) idę coś wydymać 🖐️

Gość piłeczka7890
Hmm może poczekaj jeszcze. Taka moja rada. Seks będzie potem znacznie lepszy. Owszem pod wpływem chwili możesz pójść z nim do łóżka, ale po fakcie stwierdzisz że to za wcześnie. Ja na razie pisałabym na zasadzie jakiś skojarzeń, niby nic a jednak oboje będziecie się tak podsycać aż sama będziesz wiedziała kiedy to zrobić.

pileczka tak tez wlasnie robie :) mimo to ze brakuje mi tej bliskosci powiedzialam ze nie jestem gotowa :) ujelo mnie to ze zrozumial zazwyczaj faceci mowia ze rozumieja a za chwile robia to samo

Gość piłeczka7890
No i bardzo dobrze. A nick sexocholiczka to czemu masz?

Gość piłeczka7890
A myślałam że seks lubisz:)

Gość Noemi30
jak sie polubicie , to bedzie ten czas

Gość mam podobny problem ...
wspolzylam jak na razie tylko z jednym facetem z ktorym do tego bylam pare lat teraz kroi sie cos nowego i nie wiem jak to zalatwic na pewno miesiac dwa moze wiecej bd musial poczekac, moj pierwszy czekal 1,5 roku hahah ja nie chce wyjsc na puszczalska bo tak teraz autorce doardzacie zeby dala a wy jak takie laski ruchacie to mowicie ze sa dziwkami wiec zastanowcie sie gdyby ludzie tak nie gadali to pewnie tez inaczej by to wszystko wygladalo ja do tego wstyde sie troche swojego ciala heh;d chociaz podobam sie ludziom no ale jestem zakompleksiona strasznie do tego mam motylka a z tego co tu widzialam wiekszosc sie tego brzydzi;]