Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z ciekawości ;)))

dzisiaj zobaczyłam ogłoszenie w sprawie pracy jako niania dla 14 mies dziescka

Polecane posty

Gość z ciekawości ;)))

Wymagane wykształcenie wyższe, pedagogiczne, doświadczenie najlepiej w prowadzeniu zajęć edukacyjnych z dziećmi. Zadzwoniłam do pani i pytam o wynagrodzenie, pani zaoferowała 3-4zł za godzinę ;) Wysmiałam ją i zapytałam czy żartuje a ona, ze nie. Powiedziałam jej niech zapomni że ktoś się będzie jej dzieciorem zajmował za takie grosze i w dodatku osoba z doświadczeniem i po studiach. Znalazłam tą babkę po danych w ogłoszeniu na naszej klasie i owa pani ma wykształcenie zawodowe w zawodzie sprzedawca ;) Rozśmieszają mnie właśnie takie ogłoszenia ;) Dodam, że nie mam wykształcenia pedagogicznego i nie szukam pracy, nudzi mi się i weszłam przypadkiem na stronę z ogłoszeniami i jak przeczytałam o stawce i wymaganiach to się złapałam za głowę.

Gość z ciekawości ;)))
I jeszcze większość wymaga za takie kwoty dodatkowo gotować obiadki dziecku :o świat schodzi na psy :o I będzie gorzej jak ludzie dalej dadzą się tak traktować :o Za chwile będą pracować za 2zł :o

Gość wwewewr
ugotowanie dziecku obiadu to norma... nawet za 5 zl

Gość z ciekawości ;)))
Jak teraz patrzę na te oferty to u mnie w mieście góra 4zł za opiekę nad dzieckiem :o A wymagania z kosmosu :o

Gość wwewewr
u mnie 5, 6 7, zl jak tak widze na gumtree. a keidys widzialam tez jakies ogloszenia, ze np. 500 zl za caly meisiac ;)

Gość z ciekawości ;))
Nie wiem jacy ludzie się godzą na takie "zarobki" :o to jałmużna a nie pieniądze :o Wstydziłabym się jako matka i pracodawca oferować parę groszy za opiekę nad dzieckiem :o

Gość wwewewr
ja pracuję za 3 zeta na godzinę, ale przynajmniej w biedronce :classic_cool: szkoda, że cały dzien muszę nosić pampersa bo nie mamy przerw :(

Gość wwewewr
hahah znalazlam takie cos: Poszukuje niani Kandydatki muszą spełniać pomiższe kryteria: - osoba niepaląca - osoba posaiadająca referencje (nr telefonu do poprzednich pracodawców, pisemne referencje) - osoba gotowa na nadgodziny - osoba kreatywna - osoba, która zna choroby wieku dziecięcego i potrafi rozpoznać ich objawy - osoba gotowa na codzienne spacery z dzieckiem - osoba dobrze znosząca obecność zwierząt (kot i pies) - ukończony kurs ratownictwa medycznego zakończony certyfikatem - chęć przygotowywania dziecku posiłków.

Gość wwewewr
kiedyś też miałam opiekunkę, ale płaciłam jej te 5 zł co najmniej

Gość wwewewr
dobra idę stad ;) autorko zycze milego dnia 🖐️

Gość nie kumam czaczyy
nie rozumiem: nie musisz u niej pracować to co cie boli?

Gość fcedrfvcer
to jest katastrofa,coraz większe mają wymagana w roznoszeniu ulotek ma być doświadczenie:/a opiekunka musi być koniecznie z wyższym wykształceniem:/i jak tu znaleść pracę ,szukam dorywczej i nie mogę znaleść

Gość bvvbc
katastrofą jest to, że ktoś chce oddać własne dziecko w ręce osoby, która zadowoli się 4 zł za godzine.. serio...

Gość tak sobie cenią własne
dzieci i ich wychowanie bo taka opiekunka praktycznie wychowuje ich dzieci bo matka całymi dniami w pracy :o

Gość NoXeLijA OragNe
ja bym takiego bachora zdemoralizowała albo sprawiła żeby znienawidził matke i pokochał mnie :D miałaby za swoje