Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kika0002

czego pragną faceci :P

Polecane posty

Gość kika0002

Takie pytanko do młodych i starszych :) Jakiego typu pieszczoty lubicie? Nie chodzi mi o sex czy oral.....Czym sprawić w subtelny sposób że nabierzecie ochoty na coś więcej... całusy po karku, gorące buziaki wędrujące po ciele ..... a może jakiś masazyk ... Wiadomo że każdy facet jest inny i lubi różne rzeczy....Ale może coś tam się będzie pokrywało :)

Gość ludzki przedmiot
Lubię dotykanie językiem odbytu, gdy kobieta przykłada mojego penisa do ucha, gdy ociera się policzkami o mosznę. Miejsca by nie wystarczyło, bo dużo pragnę.:(

Gość ludzki przedmiot
Pod pachę też lubię. Przyjemne uczucie też jest, gdy członkiem w stanie wzwodu uderzam po policzkach dziewczynę, a później żołędziem dotykam jej gałek ocznych. Jestem podobno zboczony, dlatego lepiej traktuj mnie jako wyjątek od reguły.:(

Gość ludzki przedmiot
Wax, ja to bym na Twoim miejscu rzucił ją za takie słowa jak Ci powiedziała. Chyba, że to z miłości było, to zrozumiałbym. Na włosy też lubię, ale to spory problem później dla dziewczyny.:( 🖐️

Gość 123wax
@ludzki myślisz ze powinienem ją rzucić? Jest fajna, nie protestuje jak przyprowadzę kumpla i zapinamy ją na dwa otwory. Poprzednia za to mnie zwyzywała i zakazała takich zabaw, rozstaliśmy się...