Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .wd.pwd

Tak walczycie o nienarodzone zycie a tych bucikow

Polecane posty

Gość .wd.pwd

wyslac niechcecie i no ba ponizacie dziewczyne wielkie przeciwniczki aborcij

Gość po co tak się
DOKŁADNIE!! ŚWIĘTA RACJA!!! POLSKIE PIENIACTWO WYCHODZI Z NICH NA KAŻDYM KROKU, ONI SĄ PRZECIWNI WSZYSTKIEMU I WSZYSTKIM I CZUJĄ SIĘ ŚWIĘCI

Gość .wd.pwd
kobiety to jednak zawistne stwory

Gość .wd.pwd
Kurwa glupie buciki jakbym miala dziecko to wyslalabym ale dzieci nie mam a na pewno nie osmieszalabym kogos kto prosi o pieprzone buty!nie kase

Gość zgadzam się, nie oddadza
hieny dla zasady ale do kosza wyrzucą bo po co ktoś miałby mieć coś za darmo i po co komuś pomóc jak lepiej wyrzucić i wypiąć dupę na cały świat :o Ja dzieci nie mam ale swoje ubrania zawożę do mamy, nie wyrzucam, niech komuś posłużą i nie ważne czy da je komuś z dobrej rodziny których stać bo po co mają kupować jak ktoś po prostu już nie potrzebuje i woli komuś oddać niż wyrzucić czy biednym. Ma różnych znajomych i oddaje część jednym część drugim i naprawdę nie rozumiem ludzi, którzy wolą wyrzucić do kosza niż komuś dać. Głupie buciki a taka afera :o

Chodzi o to,że butów nie kupi ale torta i kawę na urodziny kupi :o Jakby napisała,że nie ma na nic to bym wysłała bo dużo mam par butów po dziecku.

Gość .wd.pwd
Jak masz duzo to jedna wyslij matka w nich chodzic nie bedzie tylko dziecko

Gość vevevb 4esss
Ja bym wolala dziecku buty kupic zamiast rodzienke na impreze spraszac!

Gość .wd.pwd
A jakby napisala ze chce usunac dziecko bo ma malo kasy to by dopiero pieklo sie rozpetalo plus obiecanki ze dobrzy ludzie pomoga i bron boze usuwac taaaa dobrzy

Gość no ale dawanie komuś nigdy
nic dobrego nie przynosiło. Dawać można SIEROCIE, dziecku, które NIE MA RODZICÓW zdrowych, którym dupska nie chce się ruszyć do pracy, lub co gorsza kombinują i czyimś kosztem chcą mieć coś za darmo. Ta pani i tak pewno ma moim kosztem wiele, bo jeśli taka biedna, to pewno ma wszystkie możliwe dodatki z MOPS-u i to z MOICH PODATKÓW!!!!, więc ode mnie już dostała, a i tak pewno nic z tego nie bedzie, bo jej dziecko najprawdopodobniej wyrośnie na patologię taką, jaką ona jest. Ja nic nie dostaję za darmo. Mam dwoje dzieci i zarabiam na nie uczciwie, nie oczekuję, że ktoś mi coś da.

Gość no ale dawanie komuś nigdy
Poza tym jeśli handluje, kupuje garaże, handluje mieszkaniem to jest to pospolita oszustka nie warta nic. Tacy ludzie faktycznie nie powinni mieć dzieci, bo dziecko idzie wyłącznie na zmarnowanie przy takiej matce.

Gość .wd.pwd
Czyli za aborcja?

Gość łola bogaaaaaaaaaaaa
dziewczyna prosząca o buty dla dziecka okazała się zwykla naciagaczka z dobra sytuacja finansowa i stac ja bylo na zakup butów ,znalazla sobie sposób na łatwe życie wykorzystujac dobre serca kafeterianek i rozpetala sie jatka

Szkoda dziecka. Będzie większe to pewnie ubrania będzie miało po kimś innym.