Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ubudubu

moge mieć nadzieje?

Polecane posty

Witam, napisze po krótce, od prawie roku staram się o dziecko, od momentu kiedy dowiedziałam się o torbielowatych jajnikach, do tej pory własciwie nie obserwowałam u siebie owulacji, miesiaczki przychodzily jak chcialy, ostatnia mialam na przelomie sierpnia i wrzesnia, dziwną dla mnie bo bolesną i obfitą, po tygodniu zaobserwowałam sluz płodny, być moze coś w końcu zaczeło sie dziać ;) teraz wylewają sie ze mnie dziwne mleczne czopy kleistego śluzu, procz tego sporo zwyklej białej wydzieliny, zastanawiam się czy to może być oznaką tego żo w koncu sie udało, ale tak wczesnie? czy to zwykly objaw, nie wiem, moje cykle byly zazwyczaj 'suche'. Czuje niby dziwne skurcze w podbrzuszu, czasem boli czasem nie, poradzcie proszę. Na testowanie chyba jeszcze za wczesnie.

to nie są objawy świadczące o ciąży. nie rób sobie nadziei, bo rozczarowanie będzie potem jeszcze większe. nie nastawiaj się. nie myśl o tym. będzie to będzie, nie czepiaj się kurczowo zwykłego ''bólu głowy''. wiem, że to trudne i smutne ale tak oszczędzisz sobie wiele bólu. Jak jesteś leczona?

Gość albabetaomega
niestety muszę zgodzić się z przedmówczynią, pewnie złapałaś jakąś bakterię, gdyż śluz, który opisałaś nie jest ciążowy. Ja też kiedyś taki miałam i nie obeszło się bez antybiotyku.

Gość zaklopotana mama
Nadzieję możesz mieć zawsze. Musisz dobrze określać sobie kiedy masz owulację - wtedy współżyjcie. zobaczysz w końcu się uda. W twoim przypadku może być z tym problem, ale przecież jest coś takiego jak testy owulacyjne. Ostatnio też się pojawiły testery ze śliny. Sama od niedawna używam afrodyty.

Gość 26 lat
nie nastawiaj sie...ale ja myśle, że możesz wziąc pod uwage ciązę- wiele dziewczyn pisze o tym, że miało strasznie mokro, gesto i biało "tam" na poczatku ciąży,a niektóre że wręcz strasznie sucho. Nie ma reguły każdy kobiecy organizm jest inny, ale myśl pozytywnie. Jeśli minęło kilka dni od stosunku możesz powoli zaopatrzyć sie w test i w dniu spodziewanego przyjscia zrób test z samego rana. I w sumie niezależnie od wyniku - bo jeśli ciąza to i tak sie wybierzesz do lekarza, a jeśli nie to warto sprawdzic co może być przyczyną tych upławów. Życze 2 kresek...

Gość białą wydzielinę taką jak ty
mam zawsze na 2 tyg przed miesiączką wiec nie jest to objaw ani ciązy ani infekcji !