Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydki ale uczciwy

Brzydki ale uczciwy facet o dobrym sercu może liczyć na miłość?

Polecane posty

mam znajomą która się związała z niezbyt urodziwym facetem, natomiast ona jest marzeniem zapewne niejednego mężczyzny. I nie związała się z nim z powodu dorobku. związała się z nim ponieważ potrafił ją rozśmieszyć do łez i czuję się w jego towarzystwie wspaniale. Więc nie skreślaj osoby z powodu wyglądu, bo na pewno wiele jest osób na tym forum które się wypowiadają , że olać brzydkiego a ich uroda za daleko również nie odbiega..

Gość jttuuuuuuu
PIerdzielisz

niunkaa19 - wlasnie mam duze poczucie wlasnej wartosci, posiadam wlasny sklep i mam duzo wolnego czasu. I staram sie rozgrysc dlaczego tylu facetow placze przez kobiety i wylewa zale. Gotuje mi sie krew jak to widze. Bog niekocha mezczyzn ktorzy ulegaja kobiecie i stawia ją na piedestiał.

tymon84- mnie nie interesuję co ty robisz;d ja mam swojego faceta, który mimo swojej tuszy jest dla mnie przystojny choć niektóre laski wytykają go palcami, ja się czuję szczęśliwa że jestem z nim i jestem jego narzeczoną; ponieważ wspiera mnie w trudnych dla mnie chwilach i jest zawsze kiedy go potrzebuję nawet teraz jak jestem na zwolnieniu on wraca z pracy posprząta i ugotuję;. zaopiekuję się dzieckiem. Mi to się kraja serce jak moja przyjaciółka przychodzi do mnie i mówi, że facet ją pobił, zdradził itp. Faceci też są okrutni oczywiście również trzeba uwzględnić, że nie wszyscy

Kobieta powinna byc skromna i malo mowic. Mało kontrolowac. Ci mezczyzni ktorzy ja rzekomo bija .. wiesz co. Wiekszosc kobiet klamie i zmysla.

Popelnilem blad... WSZYSTKIE kobiety zmyslaja bo roja sobie w glowie rozne problemy byle tylko cos sie dzialo..

Gość viola..
dobra a teraz idz sobie strzepac i spac

tymon84- wiesz co nie wszystkie nie oceniaj jednej swojej przygody z laską na podstawie wielu innych kobiet;d może masz za duże wymagania, postaraj się coś zmienić w sobie a później zaczynaj wymagać od innych bo zachowujesz się jak załamany chłopiec;/

tymon84- kobieta kłamie, a siniaki na twarzy ma bo upadła..;/ jest wiele kobiet które ukrywa to, że facet ją biję, a wiele mężczyzn zmyśla , bo chcą mieć jakieś wsparcie w grupie swoich płytkich znajomych

Gość Szansa jest zawsze
Mądry człowiek nie przekreśla ludzi ze względu na wygląd. Każdemu należy się szansa - odrobina uwagi, wysłuchanie. Mój obecny mąż śmiesznie łysiał na samym czubku głowy, miał małą nadwagę, niezgrabnie się poruszał i garbił. Jednak bardzo podobał mi się jego charakter, sposób zachowania się, miał w sobie coś, co od początku mnie przyciągnęło, chociaż widziałam wyraźnie te jego "wady". W tej chwili świata poza nim nie widzę i nie zmieniłabym w nim nic. Chociaż przyznam, że wziął się za siebie i teraz jest bardziej wysportowany, niż te kilka lat temu :) I nie patrzę na to tak, że to ja Jemu dałam szansę. On mnie także - bo nikt nie jest ideałem, a ja - chociaż wyglądam atrakcyjnie, mam parę paskudnych wad: jestem bałaganiarą i mam dziwne nawyki, ale staram się z tym walczyć w miarę możliwości ;)

niunkaa19 - biologii nie oszukasz.. wszystkie kobiety sa takie same :) Natomiast nie wszyscy mezczyzni sa tacy sami. Media zrobily wam z mozgu sieczke ze mezczyzni sa zli i wszedzie widziecie zagrozenie. Tak naprawde to najwieksi socjopaci siedza w urzedach. Prawnicy, władza.. bankierzy. Lichwiarze. Sa tam przydzieleni w publiczne miejsce bo tylko tam sa zmuszeni zachowywac sie normalnie.

tymon84- a te Twoje zdanie kobieta powinna mało mówić itp... to sobie wsadź w 4 literki. Może ma się słuchać mężczyzny i mu jeszcze usługiwać. Bo on biedny i poszkodowany całe życie przez kobietę która go kiedyś zdradziła..;/ przemyśl swoją wypowiedź

tymon84. jesteś płytki. Znam wiele kobiet które są wierne swojemu facetowi.. i tak w nich ślepo zakochane że nie potrafią patrzeć na innego.

Ja realnie patrze na zycie a Ty wierzysz w bajki. I tak kobieta ma uslugiwac mezczyznie. W miare mozliwosci wykonywac wszystkie łatwe prace domowe. Myslisz ze facet spedzajacy caly dzien np. na budowie ma ochote wracac do domu w ktorym jest bałagan, gdzie nie moze liczyc na cieply posilek? Gdzie wyskakuje mu zolza z pretensjami?

niunkaa19 - kobiety kłamia, nie wierz w to co mowia. jedyny cel jaki maja na spotkaniach z kolezankami to niszczenie malzenstw i wysmiewanie mezczyzn.

Gość viola..
a po co fajnej kobiecie jakis robol z budowy?

Niema czegos takiego jak "fajna kobieta". Kazda kobieta po 25 roku zycia jest nieatrakcyjna. Mezczyzni starzeja sie jak wino a kobiety jak mleko. Naczytalas sie glupot.

Gość viola..
wspolczuje ci otoczenia, widac ze jestes z marginesu

Gość viola..
a kogo to obchodzi?

Gość phiphiiii
"Mezczyzni starzeja sie jak wino " eee octowieją ?

Gość viola..
jak ciota moze byc podniejaca, zastanow sie

Gość viola..
przeciez ty nawet golej baby nigdy na zywo nie widziales

Widzialem i to nie jedna, ale w pore sie wycofalem z tego biznesu bo wiedzialem co moze sie stac gdy bede to dalej ciagnąc. Zycie w czystosci jest o wiele lepsze bo kobiety sa dla mnie niewidzialne. Moge sie zajac zyciem. A moi koledzy ktorzy nie wyszaleli sie za mlodosci sa niewolnikami jakichs przeoranych lasek.

Gość viola..
poki co zajmujesz sie zyciem piszac na kafeterii, super

Gość Baby to dziwne stworzenia
Jak facet dobry okazuje uczucia to się ode mnie odsuwają, jak traktuje je jak szmaty olewatorsko to włażą w dupę!!! i zawsze tak jest.

Gość viola..
nie twoja sprawa cioto