Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalcia0093

WSSM Łódź

Polecane posty

Gość natalcia0093

Witam, mam pytanie czy ktoś wybiera się w tym roku na tę uczelnie?? Pytam bo miło by było kogoś poznać, bo wybieram się do obcego miasta sama i szczerze nie wiem jak to będzie ;p

Gość KaróóóóIII
Wiesz ja obecnie złożyłam papiery do SAN w Łodzi, ale jeśli nie utworzą mojego kirunku: praca socjalna, myślałam nad przeniesieniem się dla bezpieczeństwa również do WSSM. Jaki kierunek wybrałaś? :)

Gość natalcia0093
Może ktoś jeszcze? :P

Gość Sol-sama-desu
No to jedziemy na tym samym wózku, też będę się tam uczyć, a w Łodzi byłam tylko raz, żeby złożyć papiery heh ; )

Gość natalcia0093
No aj za chwilę jadę :D Zobaczymy czy ogarnę wszystko :P Dam znać później :) Sol-sama-desu Ty też do WSSM?

Gość Sol-sama-desu
Nom, też :) W sobotę dopiero zląduję żeby ogarnąć dojazdy na uczelnię itp. Może się jakoś zgadamy? Byłoby fajnie heh.

Gość natalcia0093
Byłam, widziałam i trochę jestem przerażona :P Nie wiem czy sama dam sobie jakoś radę, ale nie jest najgorzej. Sol-sama-desu nie mam nic przeciwko żeby się poznać :) Ale w Łodzi dopiero będę na początku października, więc nie wiem czy Ci to odpowiada. Powiedz mi jeszcze idziesz na zaoczne czy dzienne? i jaki kierunek?

Gość Sol-sama-desu
Fajnie^_^ Jak masz skype, możesz napisać (login ten sam tylko zamiast '-' są '.') Ja się przeprowadzam w sob. za tydz. i będę tam na stałe (wyłączając dłuższe święta) także spoko ;) Dzienne, japonistyka. A Ty?

Gość natalcia0093
Ok napisze ale trochę poźniej bo aktualnie nie ma mnie w domu. Ja na zaoczne stosunki miedzynarodowe. Mam nadzieję że orientujesz się w tych tramwajach i autobusach bo dla mnie to trochę taka czarna magia :P