Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytajaca26

Teściowa

Polecane posty

Gość Pytajaca26

Mam pytanie, jak często odwiedzane swoje teściowe z dzieckiem? Mam 2 letniego synka i moja teściowa wydzwania do mnie niemal co kilka dni żebym do niej przyjechała z synkiem. staram się być u niej raz na tydzień bo wiadomo każdy ma swoje plany i obowiązki ale to i tak wydaje mi się strasznie naciągane. Wcześniej lubiłam ja odwiedzać bo robiłam to wtedy kiedy miałam na to ochotę a teraz te wizyty zmieniły się dla mnie w obowiązek. W domu kłótnie bo mąż tez uważa ze raz na tydzień to za mało. Stad moje pytanie jak często idziecie do teściowej "pokazać" swoje pociechy?

Gość Pytajaca26
To nawet nie o to chodzi żeby ona przyjechała do nas. Owszem zdarza się ze sama mnie odwiedza bez uprzedzenia(!). Tez mam swoje obowiązki, czasem chce wyskoczyć do koleżanki bo tez ma synka w tym samym wieku, pójść na zakupy, na płac zabaw czy na basen z synkiem. Ale niestety kiedy sobie coś zapanuje to teściowa wszystko burzy bo ona chce. Dlatego pytam jak to u was wyglada.

Gość pytanie mam do ciebie
Zartujesz sobie?? chyba bymnie szlak trafił jakbym miała tak jezdzić do tesciowej. Jeśli twoj maż jest taki mądry to niech sam sobie jedzi do swojej mamusi z waszym dzieckiem. Podziwiam cie bo mi by sie nie chciało. Juz wolałabym podrzucić np na niedziele dzieciaka babci i zostawic u niej na cały dzien, nie myslałas o tym???Przeciez ty nie musisz tam siedzieć...po co tam siedzisz wtedy? niech sie babcia nacieszy///