Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Werona1978

Co sądzicie o takim ogloszeniu? Jakie mogą byc mozliwe zarobki?

Polecane posty

Gość Werona1978

Zakres odpowiedzialności: Pozyskiwanie i realizacja kontraktów budowlanych infrastrukturalnych, Współpraca przy przygotowaniu ofert przetargowych z zakresu inwestycji budowlanych, Odpowiedzialność za przygotowanie budżetów realizowanych kontraktów, Odpowiedzialność za efektywność finansową realizowanych kontraktów, Nawiązywanie współpracy z potencjalnymi klientami, Prowadzenie negocjacji biznesowych, Ciągły monitoring rynku lokalnego w zakresie inwestycji, podwykonawców i dostawców, Zarządzanie podległym zespołem. Od Kandydatów oczekujemy: Wykształcenia wyższego, budowlanego w specjalności drogowej Minimum 3-letniego doświadczenia na analogicznym stanowisku, Praktycznej wiedzy dotyczącej współpracy z klientem publicznym i prywatnym, Bardzo dobrej znajomości rynku inwestycyjnego, Znajomości języka angielskiego i niemieckiego na poziomie B2, Umiejętności zarządzania zespołem, Certyfikatu CFA, Praktycznej znajomości analizfy finansowej i ekonomicznej, Uprawnień budownalnych w nieograniczonym zakresie, Mile widziane uprawnienia maklerskie, Umiejętność programowania (co najmniej 2 języki) Umiejętności prowadzenia negocjacji.

Gość Noemi30
stanowisko dyrektora czy prezesa ? fakt w PL 1500 netto :( co za dno

Gość Noemi30
NERWY MI JUZ PUSZCZAJA , CO ROBICIE ŻEBY WAM NIE PUSCIŁY ?

Gość Werona1978
To jest stanowisko w SKanska. Tylko zastanawiam sie, czy sa osoby spelniajace wszystkie wymagania

Gość Noemi30
aha , ale nie o to pytałam