Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uashiqww

któraś z was kupiła tą lalke córce?

Polecane posty

Gość lalal.
Moje mają taką. Lalka ma w nogach gumki, dzięki którym "chodzi" ciągnięta za rękę. Niestety przez te gumki nie da się jej posadzić, więc nie bardzo wiadomo co z nią zrobić. Ja wyjęłam te gumki, bo od chodzenia dla moich panien ważniejsze było zaproszenie jej na herbatę. A jak ma ją lalka wypić przy stole jak nie siedzi ;) ? W końcu wylądowała na strychu z urwaną głową :P Polecam tylko jak dziecko ma duży pokój i miejsce na schowanie jej (sama w kątku nie będzie stała).

Gość im mniej skomplikowana lalka
im mniej ma roznych funkcji, tym wiekzse pole wyobrazni i działania dla dziecka,

Gość dwa lata temu kupilam
taka niby chodzaca lalke ładna, bardzo ladnie ubrana i zapakowana w sklepie wszystko ok tylko z tym chodzeniem nie bardzo fakt, kiey trzyma sie ja za raczki beda twarza w twarz to lalka chodzi gorzej jesli dziewczynka jest mala i chce lalke prowadzac doslownie za raczke tego lalka nie potrafila naiwnie sadzilam ze tak ale niestety :) zakup niby udany ale nie do konca mala ma 5 lat wiec i lalke potrafi prowadzac :) odradzam bo suma spora a efekt marny :)

Gość uashiqww
dziekuje dziewczyny :) Tak wlasnie myslalam ze z tym chodzeniem nie jest tak do konca.. Moja cora ma dopiero 2,5 roku wiec by sie nachodzila z ta lalka na pewno;) pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje a co do tych plywajacych lalek to zerkne sobie :)

Gość Ależ ta z pierwszego linku
brzydka, taka kupa plastiku (na pozostałe nie patrzyłam). Właśnie szukam czegoś dla swojej 4 latki ale ta mnie odstraszyła. A co do lalek pachnących wanilią to na co to dziecku i co ma zatuszować ten zapach , czy on jest zdrowy?

Gość wachlarz i atruskawkaa
pachnie nachalną reklamą a lalki to badziewie.

To znak rozpoznawczy tych lalek ,waniliowy zapach przepiękny i delikatny śliczny. Laleczki są przecudne, francuskie , najwyżej jakości.

Gość gość
Patrzałam ?