Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobić mam????????

kłucie/ból w sercu... Niebezpieczne?

Polecane posty

Ostatnio często odczuwam niepokojący ból w okolicach serca, zazwyczaj tylko raz poczułam ukłucie i przechodziło, dzisiaj od rana odczuwam ból. Choruję na nadciśnienie, wzięłam leki jak zwykle, ciśnienie i puls spadły bo przed lekami miałam 120/90 ciśnienie a bicie serca 120. Oprócz tego czuję taki niepokój, jakby z nerwów i nie wiem co ze sobą zrobić, chodzę ciągle po domu żeby zapomnieć i jest spokój na chwilę, bo jak sobie o tym przypomnę to zaraz mam atak paniki, że coś złego się ze mną dzieję. Jechać do lekarza czy przeczekać?

Ja tak miałam, gdy się zdenerwowałam ale nie przeszło mi po 2 dniach więc poszłam do lekarza, i on wtedy zlecił mi badania, ale wszystko ok było. Ale jak tobie nie przejdzie to też idź do lekarza bo z sercem to nie żarty.

Gość Marzenia się spełniają_*
jak to przed lekami miałaś 120/90? przecież to jest całkiem dobre ciśnienie, tego nie powinno się leczyć

chodzi mi o to bicie serca, przed lekami miałam 120, po lekach spadło do 80 ale w sercu odczuwam ból, nie jest to ciągły ból tylko takie pojedyncze ukłucia co jakiś czas

w dodatku jest mi zimno a na dworze 23 stopnie, ja poubierana w 2 grube swetry i jeszcze przykryta kołdrą trzęsę się z zimna, ręce mam lodowate. Teraz jedynie do szpitala mogłabym jechać bo lekarz do 12 przyjmował. Tylko nie wiem czy to po prostu z nerwów, czy może być to coś poważnego?

Gość no szczęka mi opadła
Jak jesteś taka "mądra",że tabletkami zbiłas sobie prawidłowe ciśnienie - bo było prawidłowe, niemal idealne, no to nie dziwota,że ci zimno i źle się czujesz.

Gość gyyuuuioo
co masz zrobić? może idz do lekarza? ja pierdole,niektórzy ludzie to w ogóle mózgu nie uzywaja