Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciąglepada

ciągłe odchudzanie

Polecane posty

Gość ciąglepada

jest tu ktoś w takiej sytuacji jak ja ? co dziś jedliście?

Gość fdds
ja kanapka z serem bułka gorący kubek

Gość znerwicowana depresantka
2 opakowania paleczek kukurydzianych

Gość halina spod koszalina
kubek mleka, 5 sucharów, miała być jeszcze zupka chińska, ale była niemiłosiernie ostra, więc wylałam do kibla

Gość andzia343
ja non stop na diecie tzn niby diecie narazie garsc orzechów sledz kromka razowca i kawalek piersi z kurczaka

Gość andzia343
ja mam 168 i 63kg kurrr... tak z 5kg chociaz chce zbic

ja schudlam jakies 12 kg na takiej bezsensownej diecie ostatnio.. normalnie tak malo jadlam prawie nic, jedynie w soboty opychalam sie do bolu i tak caly czas...no i zeszlo 12kg i polowa wlosow z glowwy;/

Ja sie cale zycie odchudzam ale teraZ schuDlam jakies 8 kilo I czuje sie swietnie Dzisiaj zjadlam: SniadanIe: 2 jajka na patelni bez oleju oczywiscie Lunch w pracy: 4 male kawalki kurczaka gotowanego Po pracy kolo 7 jogurt z otrebami Niewiele to jest ale za tydzien brazylia, jakis musze wygladac na plazy

Gość andzia343
mi bardzo zalezy na wlosach dlatego nie chce stosowac zadnych głodowkowych diet zwiekszyłam tylko ilosc białka no i wiecej warzyw mniej chleba i ryzu zobaczymy jak to bedzie w sumie moj cel to 55kg tak do konca listopada...

Gość andzia343
owsianka jest super na sniadanie ja zazwyczaj zwykle plati zalewam wodą i przykrywam potem dodaje jogurt nat i łyzeczke miodu i na pół dnia jestem syta chyba od jutra wróce do owsianki tymczasem czuje ze okres sie zbliza:(

Gość andzia343
białko przyspiesza metabolizm zeby strawic białko organizm potrzebuje wiecej energii i spala przy tym wiecej kcal oprocz tego bialko syci na dłuzej lepiej jesc wiecej bialka niz weglowodanow

ok;) a znacie jeszcze jakies swoje sprawdzone matody? moze jakies cwiczenie np bieganie? zawsze zastanawialam sie o jakiej porze dnia najlepiej sobie pobiegac lub wybrac sie na silownie

Gość andzia343
bieganie jest skuteczne o wiele bardziej niz np rower cwiczenia na silce tez ladnie modelują najlepiej to polaczyc... Ja postanowilam 2tyg rowerek i dieta zeby sie wkrecic a pozniej dorzucam wlasnie fitness:)

Gość andzia343
pisalam juz ze 63/168 .. niby w normie mam zbite ciało ale mam marzenie 55wazyc cwiczac a wiadomo miesnie waza wiecej niz tłuszcz ... ciezko bo mam jakas blokade psychiczna co do diet ale musi sie wkncu udac

Gość andzia343
kiedys duzo schudlam biegajac co 2 dzien i rowerek co 2 dzien .. mniej jadlam ale nie zawsze zdrowo po 17 nie jadlam ale pozniej nie dalam rady bo bardzo spowolnilam metabolizm i tylam z powietrza a braklo sily na cwiczenia i stracilam mnostwo wlosow 2 lata z tego wychodzilam nie polecam diety cud

1 kanapkę posmarowaną serkiem kanapkowym+naleśnik z otrąb na dziewany warzywami gotowanymi w sosie z pomidorów/danie bez tłuszczu/

Gość ciąglepada
rano zjadłam jajko w koszulce z pomidorem,o 13 zjadłam mandarynke i teraz dwie kanapki

Gość ciąglepada
rok temu ważyłam 49 przy wzroście 172. w lipcu sie ważyłam i miałam 57kg przytylam i źle sie z tym czuje waga niby w normie ale dla mnie to za dużo

Gość ciąglepada
dziś idę kupić wagę

Gość 23 vanilla
ja dziś: garść szpinaku z 3 łyżkami tuńczyka, kubek bulionu z pietruszką.

Gość ciąglepada
jutro postaram sie zjeść mniej, wpierajcie mnie dziewczyny;)