Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zxcERT

Chciałabym spróbować seksu analnego ale jednak się waham...

Polecane posty

Gość zxcERT

z jednej strony sama masturbuję się analnie (od niedawna) zaczęłam bo chciałam sprawdzić czy istnieje coś takiego jak 'orgazm analny'. Z drugiej strony wydaje mi się, że w tym seksie jest coś upodlającego dla kobiety... nie wiem dlaczego ale kojarzy mi się to z poniżeniem i brakiem szacunku... nie wiem dlaczego tak myślę i jest to swojego rodzaju rozdwojenie jaźni,bo przecież masturbuję się analnie ale jakoś tak mam... Są tu może jakieś kobiety, które miały podobnie?

Gość zxcERT
nikt się nie wypowie?

Gość oonnn
I co jest coś takiego jak 'orgazm analny'? Udało Ci się sprawdzić? Skoro sex analny kojarzy Ci się z upodleniem kobiety oraz masturbujesz się w ten sposób, to jeszcze fantazjuj o tym, że jesteś w tym czasie upodlona właśnie i może dojdziesz do tego, czego oczekujesz?

Gość zxcERT
wydaje mi się, że istnieje... nie dotykałam w ogóle łechtaczki, stymulowałam tylko sam odbyt i doszłam :P ale większą przyjemność sprawiają mi ruchy okrężne w środku niż wsuwanie i wysuwanie... poczekam aż zjedzą obiad :P

Gość zxcERT
Nie jestem mężatką, mam faceta :) On kiedyś wspomniał o seksie analnym, spytał co o nim myślę ale ja powiedziałam, że mnie nie interesuje bo właśnie mam takie obawy jak pisałam wyżej, kojarzy mi się to z poniżeniem i brakiem szacunku... wiem, że to głupie ale jakoś nie mogę się tego wyzbyć.

Gość zxcERT
Ale jemu tego nie powiedziałam, że mam takie odczucia na temat tego rodzaju seksu (trochę nielogicznie to napisałam w tamtym poście ale się spieszę)

Gość wronaaaaaa
nie interesuje cie anal a wciskasz sobie miotle w tylek jeszcze troche i bedzie cala reka

Gość fgdfgdfg
po co zebys sie na mnie zesrala jak kazda

Gość fgdfgdfg
a ja jestem kobieta imbecylu bo to furum dla kobiet a nie jebanych pedalow

Gość zxcERT
wiem, że to dziwne- masturbuje się analnie ale mam opory żeby zrobić to z moim facetem... :P filmy erotyczne z kategorii BDSM bardzo mnie podniecają ale nie wiem czy chciałabym to wcielić w życie, bo w ogóle do niedawno zaczęłam współżycie i nie wiem czy tak wszystkiego od razy próbować...

Gość za 50 tego i tego
szczerze to nie rozumiem twojego problemu :O