Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość itriiorptiyprty

Jest mi przykro po tym co powiedział mi mój były

Polecane posty

Gość itriiorptiyprty

A powiedział, że ma zamiar "wyrywać i bzykać" itd... ok, wiem, że kogoś będzie miał itd, ale zdawaćsobie z tego sprawę a usłyszeć to tak dosadnie to co innego... Jest mi cholernie przykro... jak pomyślę, że będzie "się bzykać" z jakąś dziewczyną... która może będzie mu się podobać bardziej ode mnie... którą będzie dotykać tak jak mnie niedanwo itd... to robi mi się bardzo smutno :( Chwilę przed tym jak się poznaliśmy pisał z jakąś swojąbyłą o seksie itd, to teżmnie boli Wiem, że to głupie myślenie, bo na nic z tych rzeczy nie mam wpływu, ale bardzo boli.

Gość on normalnyyyyy
w druga strone tez to dziala.. i tez boli... takie zycie.. glowka do gory

Gość itriiorptiyprty
Faceci mają chyba jednak łatwiej, sąmniej uczuciowi. Czujęsięźle ;(

Gość achoch
Faceci często pocieszają się inną kobietą, lecz bądź pewna że nigdy nie zastapi mu to Ciebie, jeżeli łączyła Was wielka miłość. Czy tego chce czy nie będzie myslał o Tobie a powiedział Ci to, bo to jego reakcja obronna. Chce Ci pokazać jak świetnie będzie sobie bez CIebie radził nawet jeżeli to nie jest prawda.

Gość 456457
achoch Faceci często pocieszają się inną kobietą. 7 Kobiety też często się pocieszają innym mężczyzną. 8 itriiorptiyprty Faceci mają chyba jednak łatwiej, sąmniej uczuciowi. Czujęsięźle ;( 7 Nie pisz, że wszyscy bo wiesz doskonale, że to nieprawda. są uczuciowi mężczyźni tylko takich nie chcecie bo to się kłóci z waszym wymyślonym ideałem mężczyzny.

Gość kaliban! kaliban! ...
a czemu sie rozstaliscie? nie zaluj go,zwykly meski kurwiszon jakich wiele pewnie sie cieszy ze bedzie teraz sie bzykac bez zobowiazan bedzie w swoim kurewskim zywiole

Gość cvcnbmhju
kaliban! kaliban! ... a czemu sie rozstaliscie? nie zaluj go,zwykly meski k**wiszon jakich wiele pewnie sie cieszy ze bedzie teraz sie bzykac bez zobowiazan bedzie w swoim k**ewskim zywiole Tych męskich kurwisynów jest tyle samo co ich damskich odpowiedników

Gość itriiorptiyprty
" lecz bądź pewna że nigdy nie zastapi mu to Ciebie, jeżeli łączyła Was wielka miłość." Czy ja wiem... on miał przede mną kilka(naście) kobiet, a dla mnie on był pierwszym. Dla niego więc nie było to nic nowego

Każdy facet tak gada.Moi byli też tak gadali,że nie możemy zostać kumplami,nie możemy utrzymywać żadnego kontaktu bo będą wyrywać i bzykać a ja bym im pewnie sceny zazdrości robiła :D.Prawda jednak jest taka,że ja żyję swoim życie,jestem szczęśliwa a oni siedzą w 4 ścianach i żadne panny jakoś do nich drzwiami i oknami nie walą.Każdy facet to niby taki ogier z wielkim penisem a później się okazuje,że smutny korniszonek :P

Gość cipciak__
toś pewnie słabej urody? :) ja odżyłam jak pozbyłam się tego śmiecia ze swojego życia :) i widzę co mogę zdziałać, z ładniejszymi :)

Gość itriiorptiyprty
Ja jestem w tej chwili bardzo zakompleksiona, moje poczucie własnej wartości zgubiłam gdzieś daleko po drodze. Podobno jestem ładna, ale oczywiście są ładniejsze ode mnie. Nic mi sięwe mnie nie podoba, i wyobrażam sobie jak mój facet (tzn były) poznaje jakąś ładną, wysoką dziewczynąz super ciałem, i wtedy sobie myślę, że nareszcie ma prawidzwą, wartościowąkobietę, a nie taki głupi substytut jak ja

Gość zgaduj_brzydula
aleś mi pocisnął, szoke ;)

Oj przestań.On pewnie wiedział dobrze,że Cię to zaboli i dlatego tak gadał.Olej go.

Gość zgaduj_brzydula
aleś mi pocisnął, szoke ;)

Gość tez tak mam.
obawiam sie, ze spotka inna ktora bedzie ode mnie lepsza i on bedzie z nia szczesliwy. strasznie sie boje ze zobacze ich razem. eh.