Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubasek:-(.

15 kg w 20 dni :(

Polecane posty

Dziewczyny, pewnie to głupie pytanie, ale czy uda mi się tego dokonać? na 6.10.2012 muszę schudnąć, 13.10 biorę ślub a 6 mam ostatnią przymiarkę Moja waga nigdy mi nie przeszkadzała, teraz jednak wpadłam chyba w histerię i nie mogę na siebie spojrzeć w lustro. MUSZĘ SCHUDNĄĆ!!!!!! mam 168cm i 85kg Jaką dietę zastosować? ćwiczyć intensywnie nie mogę po w tamtym miesiącu miałam wypadek samochodowy i teraz jeszcze ruch nie bardzo wskazany Dziewczyny błagam, wyglądam okropnie

Gość ciocia dobra radaaaaaa
upierdol sobie dwie tłuste nogi i ten pusty łeb, powinno być 15 kilo:o

Gość CrK
Haha. Pasiesz się latami a teraz bo ślub to najlepiej 3kg na dzień tracić hahahahaha

wielkie dzięki! :p myślę, że dwie nogi i głowa było by więcej niż 15kg to nie było miłe

Chyba żartujesz autorko :D Nawet prowadząc absolutną głodówkę tyle nie schudniesz :D

Dlaczego nie zaczęłaś odchudzać się wcześniej? Tylko niecały miesiąc przed? :O

Co ci mogę napisać? :( nie wiem :(

Gość oj glupie te babiszony
daj sobie spokoj idz do fryzjera, kosmetyczki, na masaz przejdz na lekkostrawna diete, zeby czuc sie jak najlepeij i daruj sobie odchudzanie to bez sensu tylko mozesz sobie narobic klopotow przed slubem (np. omdlenia od niejedzenia)

Ja mam ślub w lutym, ale zaczęłam odchudzać się w sierpniu. Na co liczyłaś zostawiając to na ostatnią chwilę? Teraz już za późno. Zgubisz pewnie max 7 kg, i to tylko jeśli twardo będziesz trzymać się diety - co pewnie się nie stanie, jeśli do tej pory tego nie robiłaś.

Gość gfjbhedjvdbjvbdmn cvmdv md
ja w miesiąc schudłam 10 kg ale to prawie nic nie jadłam,zyłam o sucharku i listku sałaty,a poza tym wszędzie cały miesiąc poruszłam sie rowerem

Gość wspolczuje:-(
Autorko na pewno nie schudniesz tyle w 20 dni:-( nie glodz sie bo opadniesz z sil i bedziesz wygladac okropnie. Mozesz ewentualnie przejsc na diete warzywno owocowa zycze powodzenia

lopilo zadałam konkretne pytanie, a Ty piszesz mi co robiłam i czego nie zrobiłam, a na domiar tego wiesz jeszcze co będę robić. Ja doskonale o tym wiem. Masz silną wolę i wzięłaś się za siebie dużo przed ślubem i zazdroszczę Ci silnej woli i wytrwałości, życzę też powodzenia w kontynuacji. Nie chcę jednak byś mi dogryzała, mam wrażenie, że czerpiesz z tego przyjemność. Ja zawsze byłam otyła, nigdy się tym nie przejmowałam i mi to nie przeszkadzała. Teraz wpadałam w panikę, widzę się w lustrze i patrze na zupełnie inną osobę niż miesiąc temu. Mniej atrakcyjną i grubą, wcześniej tego nie widziałam. - to tak do tych co wnikają dlaczego wcześniej nie zaczęłam się odchudzać. :p

Gdzie ja Ci dogryzłam? :O Chcę tylko byś realnie na to spojrzała i POGODZIŁA się z tym, że tyle nie schudniesz, w przeciwnym razie będziesz bardzo zawiedziona. Oczywiście, odchudzaj się, bo dobre nawet te 5 kg. Ale nie rób głodówek.

Gość a zobacz tutaj:
chyba podczas tego wypadku uderzyłas sie w głowę. Co to znaczy MUSZĘ schudnąć. To jest niemożliwe w tak krótkim czasie. Albo schudniesz kilka kilogramów albo przełóż ślub. 15 kg.. się nie uda.

lopilo Ty już dobrze wiesz gdzie :) :p Albo to ja już jestem na maksa przewrażliwiona na swoim punkcie :( Nieważne. :(

Matko!!!!! Ja potrzebuję raczej słów otuchy a nie tego, że uderzyłam się w głowę :p W najlepszym wypadku to chyba wpadnę w panikę przed ślubem :(

Gość jest rada na toooooooooooo
jest rada, moze nie schudniesz 15 ale 10 napewno albo i wiecej. Dieta 10 dniowa. Trzymaj sie rygorystycznie i dasz rade. Zrob 2 po kollei plus cwiczenia. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3749529

Czytałam coś kiedyś o diecie jabłkowej Same jabłka i woda. Ile na tym można schudnąć?

Autorko, zrób tak jak napisała " oj glupie te babiszony" :) Lepiej zadbać o to co da się szybko poprawić. Za dietę weźmiesz się po ślubie. Teraz możesz najwyżej coś lekko poćwiczyć, żeby mieć kondycję i siły do tańca na weselu :) A "lopilo" nie dogryza Ci :) Nerwy przed ślubem robią swoje.

Gość wspolczuje:-(
Grubasku ja schudlam 15 kg w miesiac bez zamiaru odchudzania sie, zjadl mnie stres i uwierz mi wcale nie wygladam dobrze. postaraj sie zdrowo odzywiac i duzo sie ruszaj, 5-7 kg powinno zleciec.

Ok, dziewczyny dzięki :) Nic mi już chyba nie pomoże :( Prawda jest taka, że jeszcze nigdy (i to pewnie moje urojenia) nie byłam taka brzydka jak teraz. :(

Gość nie błagaj
o pomoc, sama sobie nie pomogłaś wcześniej, nikt Ci teraz nie pomoże tym bardziej Co chciałaś usłyszeć? Że da radę? Nie nie da rady,ale wiesz czasem na stronach są takie reklamy 15 w dwa tygodnie, za jakieś masakryczne pieniądze, jakieś gówna. Możesz ich wesprzeć,oni Ci to obiecają,skoro tak bardzo chcesz to usłyszeć

nie błagaj wal się!!!! Coś wam napiszę, miałam tego nie robić ale co mi tam :p :D Temat założyłam bo byłam ciekawa co będziecie pisać. Ślub wzięłam w tamtym tygodniu. I schudłam do niego 15 kg w dwadzieścia dni. Efekt jojo? Będzie pewnie na 100% ale pieprzę to! Grunt, że na swoim ślubie czułam się zajebiście! Jadłam cały czas jabłka, gdy tylko czułam głód i piłam bardzo dużo wody. Nie ćwiczyłam prawie wcale, bo tak jak pisałam miałam wypadek. Dziwnie trochę do tego wszystkiego podchodzicie, osoba która waży dużo, a przecież tyle ważyłam bo przy moim wzroście 85 kg to masakra, zrzuca dużo łatwiej pierwsze 10kg niż osoba która przy tym wzroście ważyłaby jakieś 60-65kg Moja dieta, pewnie bezmyślna i nie bez wpływu na organizm, ale swój cel osiągnęłam i czułam się wspaniale. Wszystkim odchudzającym i tym dogryzającym jak i dopingującym odchudzających POZDRAWIAM 🖐️

Ja kiedys schudlam 5kg w 5 dni i to byl rekord. Nic nie jadlam (o dziwo glodna bylam) i duzo cwiczylam. To teraz staraj sie zdrowo odzywiac, motywacja niech beda te utracone kg i niech to jojo nie bedzie za duze.

Calluna79 staram się ale już 1,5 do przodu :( chociaż odżywiam się dużo zdrowiej niż kiedyś :)

Nie poddawaj sie i powiedz sobie, ze wytrzymasz miesiac ze zdrowym trybem zycia. Tylko miesiac. A po miesiacu Twoj organizm sie przyzwyczai i bedzie ok

Mam taką nadzieję. Muszę uciekać, życze miłego dnia :)

Gość 15 kg w 20 dni ...ludzie
15 kg w 3 m-ce to bardziej realne :O na co ty liczysz ,że jak cię zaczniemy pocieszać to ci same te kilosy zlecą? co paniusiu 3 tygodnie do ślubu a ty się ocknełaś ,że jesteś gruba? 85 kg przy 164 cm wzrostu? ładnie się spasłaś :P może jak cię twój kochany dla szczuplejszej zostawi(podejrzewam ,że do tego będzie mądrzejsza i milsza o wiele od ciebie a ładniejsza to na 10 000 % )to się ockniesz żałosny spaślaku.Na co ty liczyłas,że podamy dietkę na ciałko modelki smukłe i jędrne w 20 dni max? :O

Gość 15 kg to mało bo ważysz 70
przy twoim wzroście164 jeśli ważysz 70kg to i tak jesteś gruba tępaku :P masakra 164 i 70 kg ważyć :P sama pisałas ,że schudłas 15kg jeszcze drugie tyle i może będziesz wyglądac dobrze