Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iuytfga

Opalanie natryskowe warto ?

Polecane posty

Gość iuytfga

Czy opalenizna jest równomierna ? Czy utrzymuje się zapach taki jak przy samoopalaczu ? Czy twarz też można tak opalić ? Po jakim czasie schodzi ?

Gość fgjcfyjyfgjhcfujtyk
nie ma sensu. Ja skorzystałam raz, niby informują że opalenizna utrzymuje sie do 10 dni, gówno prawda. Po 3 dniach zaczyna schodzic bardzo nierównomiernie i wtedy nie pozostaje Ci nic innego jak wejść do wanny i to wyszorować bo jak to zaczyna schodzić to wygląda paskudnie. Zaczyna schodzić od miejsc gdzie skóra trze o siebie czyli zgięcia w łokciach, kolanach, pachy, szyja itp. Śmierdzieć nie śmierdzi. Tak, twarz można opalic ale sama twarz to troche śmiesznie będzie wyglądać. ja byłam raz i więcej się nie skusze. Białe ubrania pozostają żółte.

Gość iuytfga
dzieki za odpowiedz właśnie mi przeszedł pomysł na opalanie natryskowe :)

Gość fgjcfyjyfgjhcfujtyk
To jest dobre na jeden wieczór, jak np. idziesz na disco. Bo po 3 dniach już nie mozesz sie skąpo ubrać bo zaczyna schodzić. Na ślub w ogóle nie polecam, nie dość ze brudzi suknie, jeśli suknia jest dosć obcisła to od tarcia może zacząć opalenizna schodzić. A do tego wszystkiego tuż po opalaniu trzeba bardzo uważać. Ja jak wyszłam z salonu to zaczał padać deszcz i kapnęło mi na stope, od razu biała smuga, dobrze że to była jesień wiec nie chodziłam po ulicy w japonkach bo wyglądałam ja głupia. Nawet spocic się nie możesz do 2h po "zabiegu" po pot spowoduje rozmazanie barwnika

Gość iuytfga
myślałam o weselu, będę gościem nie panną młodą ale jestem jakaś taka blada i chciałam sobie dodać troche koloryt ale chyba zrezygnuje ... a czy ta opalenizna jest taka ładna słoneczne czy pomarańczowa ?

Gość gość
Wiecie może gdzie w Gliwicach warto iść na opalanie natryskowe?

Gość gość
szajs fajne jest kolarium 1 2 seanse w tygodniu

Gość gość
warto, wszystko zależy od doswiadczenia osoby robiącej, osobiscie zapraszam w Łodzi xxx ha ha ha ha ha! a jak doświadczona osoba spowoduje, że się nie spocisz albo, nie zażółcisz kiecki pod pachami?

Gość gość
Moim zdaniem jak najbardziej warto. korzystałam z tego rodzaju opalania przed ślubem i byłam bardzo zadowolona z efektu. Na początku się trochę obawiałam takiego opalania, ale tu przeczytałam http://sunfxpolska.pl/ różne informacje, które mnie uspokoiły.

Gość gość
moim zdaniem warto i fajnie z tego skorzystać, bo jest to bezpieczna opcja i pięknie opala całe ciało wiem to z własnego doświadczenia dzięki salonowi motyl w częstochowie

Gość gość
wg mnie opalanie natryskowe jest lepsze niż opalanie w solarium ;) co prawda nie utrzymuje się na skórze długo, ale zawsze zabieg można powtórzyć ja chodze na opalanie natryskowe do Helios Thalgo Bydgoszcz

Gość gość
warto, skóra pięknie opalona, można wtedy iśc na jakąś imprezę a to wszystko bezpieczne i całkowicie bezbolesne moim zdaniem warto ja chodze do Salonu Motyl w Częstochowie :)

Gość gość
moim zdaniem warto skorzystać z opalania natryskowego przed ważną imprezą opalanie natryskowe jest bezpiecznie, ale krótkotrwałe, przekonałam się o w salonie motyl częstochowa ale chętnie chodze na ten zabieg regularnie

Gość gość
- Opalanie natryskowe nie posiada żadnych skutków ubocznych, jest całkowicie bezpieczne i w odróżnieniu od stosowanych samoopalaczy nie zostawia przebarwień, plam, a naszego nosa nie drażni jego zapach. - mówi dermatolog, dr Łukasz Preibisz. Dlatego też polecam wam https://www.facebook.com/mojapasjafakebake/

Moim zdaniem warto. Jest to bardzo dobra alternatywa dla opalania w solarium. Najczęściej chodzę do instytutu www.esthe.pl. Wykonują tam opalanie natryskowe przy użyciu wyłącznie naturalnych składników. Opalenizna wygląda ładnie i utrzymuje się bardzo długo.