Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakjezwalczyccc

MACIE W DOMU PRUSAKI?

Polecane posty

Gość jakjezwalczyccc

nosz kurde wszedzie sa.

Gość Ale ZAMOCZ!
do psychiatry

Gość cdfdas
tak bywa jak się mieszka w melinie :)

Gość jakjezwalczyccc
Ale ja nie mieszkam w melinie,tylko w slicznym bloku wyremontowanym i w zadbanym mieszkanku,a tak sa.

Gość jakjezwalczyccc
sprey z brosa probowalam ie skutkuje,kostki tez nie,plytki na karaluchy tez nie sama nie wiem co zrobic.Vhyba wynajme ekipe i beda truli szkodnii gazem ,ale nie wiem czy mi sie oplaci ,bo moze ich nie byc a potem znow beda,bo ludzie nie truja.....

Gość jakjezwalczyccc
powazne prosze komentarze

Gość alkoholiczka ziuta
na prusaki w bloku prosta metoda. w dobrym sklepie chemicznym albo aptece kup kwas borny lub boraks w proszku i zmieszaj z ugotowanym zoltkiem jajka i wyloz w miejscahc gdzie zeruja po kilku dniach jak wyniosa do gniazda jedzonko zginie cala populacja

Gość kiedyś był na rynku
zajebisty środek to tepienia prusaków,karaluchów itp., nazywał się GLOBOL-ale chyba go juzwycofali ze sprzedaży niestety:( Poszukaj na allegro, bo naprawde warto. Po tym środku prusaki juz nie wracały.

Gość alkoholiczka ziuta
jak sie odnowia za jakis czas bo moga przyjsc np od sasiadow to powtorzyc. jesli masz kota to uwazaj zeby tego nie zjadl albo pies bo trujace moze byc dla zwierzat. na male dzieci tez uwazaj, ja raz na rok poowtarzam zabieg i mam z glpowy a mieszkam w wielkiej plycie gdzie sa raz na jakis czas bo zsypy sa i sie plęgną a ludzie o czystosc nie dbaja. uszczelnij otwory wokol rur od centralnego to ci od sasiadow nie wejda i wszelkie otwory a boraks i jajeczko dziala w 100%

Gość alkoholiczka ziuta
a jak masz problem z dostaniem boraksu to idz do pierwszej lepszej szkloy do pani od chemii lub dzeciaka popros jak masz, to ci dadza

Gość alkoholiczka ziuta
u mnie potrafily nie byc 5 lat a potem rok po roku a pozniej przerwa, ja zauwazylam ze one mieszkaja tez pod ociepleniem bloku dlatego latem na okno siatka drobna bo wlaza wieczorami i czasem widze jak po siatce laza od zewnatrz zadne psikanie nie dziala