Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamień elewacyjny

Kamień elewacyjny, ogrzewanie kominkowe, luksusowa łazienka

Polecane posty

Gość Kamień elewacyjny

Coraz częściej zastanawiamy się nad przeprowadzeniem remontu w swoim domu. Jedni postanawiają pomalować wybrane pomieszczenie, może dodatkowo wymienić podłogę, ale to byłoby na tyle. Inni z kolei jak wiadomo chcieliby przeprowadzić wielką metamorfozę, która całkiem odmieni ich mieszkanie. I tu pojawiają się problemy. Nie wszyscy wszystko potrafią zrobić, tym bardziej gdy chodzi o remont. Z wnętrzem jeszcze jakoś sobie radzą, ale gdy chodzi o kamień elewacyjny, bywa kłopot. To główny powód, dla którego tak często wielu ludzi decyduje się na zatrudnienie w tym celu profesjonalnej ekipy remontowej http://www.paremonty.pl. Często z przemyśleń wychodzą takie wnioski jak chociażby to, że remont mały czy duży wymaga umiejętności i czasu. Lepiej jest więc komuś zapłacić, by mieć zrobione solidnie i bez problemów. Nie brakuje jednak też ludzi, którzy bardzo dobrze potrafią sobie z tym poradzić, dlatego nie potrzebują pomocy. Nawet ogrzewanie kominkowe są wstanie zrobić samodzielnie i to z zachowaniem wszelkich wymogów, z dopatrzeniem najmniejszych szczegółów. Zobacz na http://www.paremonty.pl

Gość luksusowa łazienka
Luksusowa łazienka. hmm taką ja mam od tych z paremonty to na prawdę dobrzy fachowcy - http://www.paremonty.pl

Gość Ogrzewanie kominkowe
Nie wszyscy wszystko potrafią zrobić, tym bardziej gdy chodzi o remont. Z wnętrzem jeszcze jakoś sobie radzą, ale gdy chodzi o kamień elewacyjny, bywa kłopot. To główny powód, dla którego tak często wielu ludzi decyduje się na zatrudnienie w tym celu profesjonalnej ekipy remontowej http://www.paremonty.pl. Często z przemyśleń wychodzą takie wnioski jak chociażby to, że remont mały czy duży wymaga umiejętności i czasu. Lepiej jest więc komuś zapłacić, by mieć zrobione solidnie i bez problemów. Nie brakuje jednak też ludzi, którzy bardzo dobrze potrafią sobie z tym poradzić, dlatego nie potrzebują pomocy.

Gość Ogrzewanie kominkowe
Tak, mam sam kamień elewacyjny i ogrzewanie kominkowe w swoim domu - dobra rzecz, ładna dla oka i miła dla ciała :)

Gość Pafinanse
Dla wszystkich zainteresowanych polecamy informacje na naszej stronie http://www.paremonty.pl Chetnie doradzimy i polecimy

Gość tu i teraz tak myslę
A dla mnie się to nie podoba. Chyba,że tylko w galerii takie badziewie mają. Albo przesadny, pompatyczny, zagracony styl gdzie wszystko z innej bajki albo surowe,zimne,puste wystroje. Mi się nie podoba.

Gość Styl nowoczesny
Jednym się podoba a drugim nie podoba, niektóre sa całkiem nowoczesne i eleganckie, ale nie wiem o której galerii mowa bo tu np http://www.paremonty.pl/galeria.htm - rezydencja w stylu nowoczesnym, jest na prawdę nieźle

Gość płacisz kartą
Mi też się nie podoba. Być może takie było życzenie klientów ale wnętrza z galerii są brzydkie.

Gość płacisz kartą
przesadny, pompatyczny, zagracony styl gdzie wszystko z innej bajki albo surowe,zimne,puste wystroje. Dokładnie. W pierwszym czułabym się jak w geaciarni a w drugim dziwnie i nieprzyjemnie. Niby nowocześnie ale tak nie przytulnie:/

Gość luksusowa łazienka
te nowoczesne na http://www.paremonty.pl sa faktycznie fajne a reszta no to taki styl po prostu trzeba lubić ale nie znaczy że jest od razu zły, kwestia gustu a na zdjęciach widać że ktoś taki miał.

Gość luksusowa łazienka
Przytulnie to jest najczęściej w starszym stylu. Style nowoczesne przeważnie są bardziej skromne, kładzie się nacisk na minimalizm, nie oglądaliście żadnych katalogów lub innych galerii z nowoczesnymi wystrojami wnętrz ? Minimalistyczne czy bardziej surowe nie znaczy że złe. lepiej czasem mniej niż przytłaczająco i w bałaganie

Gość płacisz kartą
O jest mnóstwo aranżacji w stylu nowoczesnym gdzie nie czujesz się jak na pustkowiu - nowoczesny nie oznacza mndłe kolory, przestrzeń, 100% miniamlizm.

Gość luksusowa łazienka
Nie kazdego stać od razu na wielki dom. Większośc osób żyje w blokach ma większe lub mniejsze mieszkania i czy od razu znaczy to że mają mieć bajzel w chałupie nie mogą mieć czegoś nowoczesnego lub minimalistycznego bo to od razu jest be, surowe i kiepskie ?

Gość elewacyjny
a tam na tej stronie http://www.paremonty.pl to zdjęcia może po prostu odzwierciedlają zamysł samego klienta. Trudno żeby wykonawca robił wg własnego widzimisię i własnej koncepcji. Koncepcję narzuca często klient a wykonawca to jedynie odtwórca wizji klienta więc jedynie trzeba patrzeć na to czy dobrze to zrobił od strony technicznej a nie czy ładne czy brzydkie bo nie o to chodzi.

Gość kryptoreklamie dziękujemy
Nie ma to jak pisać sam ze sobą, reklamując jakąś stronę internetową :O

A te wnętrza w galerii są po prostu czymś KOSZMARNYM :O Zmień je autorze, bo jednak odbiorca sugeruje się pierwszym wrażeniem i nie będzie się zastanawiał, że to jest gust klienta, a nie Twojej firmy, tylko zamknie stronę z jedną myślą "co za koszmar!"

Gość akukukuku
Nikt tu cymbale sam ze sobą nie rozmawia. A jak zazdrościsz że z tobą nikt nie pogada to idź do kościoła może tam ksiądz po mszy wysłucha twych narzekań i odprawi egzorcyzmy biedaku...

Mówię oczywiście o tym wnętrzu w stylu "królewskim" (cudzysłów jak najbardziej na miejscu). Bo styl nowoczesny, minimalistyczny wygląda profesjonalnie i gustownie (zbyt, dlatego podejrzewam, że zdjęcia zerżnięte z netu i tyle).

akukukuku - a pod sufitem równiutko? Wszyscy w domu? Oj, chyba nie :) Masz kiepską stronę i zapewne równie kiepską firmę :)

wszystkie posty za wyjątkiem "płacisz kartą" oraz Józek spod ósemki i moich pisała oczywiście jednak osoba - autor postu, reklamujący stronę :)

Gość elewacyjny
jakbyś przeczytał to co napisałem powyżej to byś pomyślał nad tym co piszesz. To klient często narzuca swój styl a wykonawca to wykonawca robi jak mu każą. Trzeba patrzeć jak jest zrobione a nie co bo po tym co jest zrobione to można oceniać właściciela wnętrza a nie wykonawcę

Owszem, przeczytałam, autorze. I napisałam, że reklama rządzi się swoim prawem i liczy się WRAŻENIE klienta (klient nie będzie się racjonalnie zastanawiał, czyj to gust, on zobaczy, że to co widzi, jest koszmarne czyli - wrażenie ogólnie złe, niechlujna brzydota). Co do wnętrza minimalistycznego - zdjęcie jest skopiowane z netu (dobrze wiesz, że nie robiłeś tego wnętrza), co też niestety widać.

Poza tym ten tekst: "Klient oddał w Nasze ręce apartament w stanie surowym otwartym. Lubi styl nowoczesny, ale chciał się czuć u siebie jak król." zawiera generalnie w sobie sprzeczność (to jaki właściwie styl lubi ten klient?) i sugeruje, że te wnętrza w tak skrajnie różnych stylach są w JEDNYM domu. To absurd. Popracuj nad szczegółami, bo Ci się sypią.

Gość no ja zamknelam strone
Przerazajace bezguscie. W zyciu majac firme nie podpisalabym sie pod taka chala. Klient przychodzi po to do profesjonalisty zeby sie czegos dowiedziec i nauczyc. Nie ma mowy o koncepcjach klienta ,jesli potem mam sie wstydzic wlasnego nazwiska. Sory . Zenada.

Gość no ja zamknelam strone
Dodam jeszcze tylko ,ze w takich wnetrzachj bylabym ciagle wkurwiona od balaganu i oczoplasu. Troche skromnosci.

I jeszcze jedno, prezentowanie wnętrza już umeblowanego, pełnego okropnego badziewia będącego kompletnym, totalnym, obłędnym wprost bezguściem sugeruje, że to chyba ta firma jest autorem tego buraczanego "dizajnu" :O

I jeszcze, żeby postawić kropkę nad "i" - 30 lat żyję na tym padole i NIGDY, PRZENIGDY nie widziałam tak wstrętnego domu, nigdy :D