Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Biegunka stop :D

WSZYSCY FACECI POWTARZAM W S Z Y S C Y SĄ TACY SAMI! NIENAWIDZĘ ICH!!!

Polecane posty

Uwierz ze znajdziesz! Bo kobieta myśli inaczej niż facet! Dla niej ważne są uczucia dom rodzina... I ja takie priorytety mam ale już facet ze mną ich dzielić nie bedzie.

Gość ja wolę nawet trzepanko
od rypanka nad kobietą bo z kobietą muszę sie starać i zajmować się nią a tak to wszystko ja kontroluję i jest zajebiście a przyjemność ta sama

Gość Subiektywnezdanie
Biegunka stop :D Tu nie chodzi o to, że faceci, nie czuja pociągu do kobiet, czują i tak po prostu jest, ale ważne co się z tym zrobi i to jest miara prawdziwego mężczyzny Czuję pociąg do kobiet, co mam napisać, ze nie, to byłoby kłamstwo:D, a aj z natury jestem szczery

Gość my_little_pony
też wolę sama ze sobą. na chuj facet, staranie się jak i tak o kant dupy to robić :)

Gość Subiektywnezdanie
Biegunka Stop :D I właśnie tego co napisałaś oczekuje od kobiety, ale skoro czytam, ze takie pokrzywdzone zostałyście, to wam się priorytety pozmieniały i to mnie przeraża;p

też wolę sama ze sobą. na ch*j facet, staranie się jak i tak o kant d**y to robić Ale ty jesteś kobietą kogo to obchodzi 😴

Mało tego podstawić wam laskę z dekoltem do pasa w kusej spódniczce i pierwsze co w waszej głowie: ale bym ją wyruchał Ale bym ją wyruchał ? przecież jak mu robisz laskę to chyba już cię rucha ? :D

Gość Subiektywnezdanie
Tu Cie zaskoczę, nie przepadam za laskami, które narzucają się wielkim dekoltem, wole, żeby swoja kobiecość udowodniły swoim zachowaniem.

Pony zawsze możesz jeszcze zostać lesbijką Lesbijki są ohydne bleee... to samo co geje :o

podstawić Przeczytałem "postawić" :D małe nieporozumienie :D

ja wolę nawet trzepanko i co ? To twoje zdanie :D może kobieta nie potraktuje mnie tak jak samiec bo kobieta kobiete rozumie :D i lesby to to co geje

Gość kati19
A ja Wam powiem że to nieprawda że wszyscy faceci są tacy sami BO KAŻDY KOLEJNY JEST GORSZY OD POPRZEDNIEGO!!! I serio piszę bo sama się przekonałam. Oni sami nie wiedzą czego chcą a w dodatku szukają dziewczyny tylko po to żeby się nimi zajmowała ich sprawami pasjami nie dając nic w zamian!!!!!!! Chcą tylko brać nie wiedzą co to uczciwość i szczerość bo nawet jak mają fajną dziewczynę to szukają FAJNIEJSZEJ niby....... Do mnie np pisali chłopcy zajęci i tak napierdzielali na te swoje laski i ,,nie ja dla Ciebie będę inny uczciwy'' guzik prawda jak wobec 1 nie umiał być uczciwy to wobec 2 też nie będzie. POZA TYM FACECI NIE ZASŁUGUJĄ NA MIŁOŚĆ KOBIET,TYLE CHRZANIĆ ICH!!!!!!!!!!

Tu Cie zaskoczę, nie przepadam za laskami, które narzucają się wielkim dekoltem, wole, żeby swoja kobiecość udowodniły swoim zachowaniem. Ja też no ale ładny dekolcik mi nie przeszkadza jakby przynudzała przynajmniej bym się nie nudził :D

ni sami nie wiedzą czego chcą a w dodatku szukają dziewczyny tylko po to żeby się nimi zajmowała ich sprawami pasjami nie dając nic w zamian!!!!!!! Dlatego wolę kobiety od facetów :D

Gość bo to jest jedna z zasad
przy wyborze partnera trzeba uslyszec jaki ma stosunek do swoich bylych i co onich mówi oraz jakie ma stosunki z rodzina ..itd jesli jest chuuujem wobec nich to chujem pozostanie :)

Gość Potrzebny ci psycholog
Nie gadaj bzdur.

a po za tym lesby fu? Od kiedy ? toc 80proc facetow marzy o 2 kobietach w łóżku Ale to już kobiety biseksualne a nie homoseksualne :D po za tym ja akurat jeśli chodzi o to to wystarczy mi jedna :)

Gość Subiektywnezdanie
kati19 Mam zła konkluzję,a mianowicie trafiasz na jakichś maminsynków i duże dzieci. Facet powinien sam ogarniać swoje sprawy i zapewnić poczucie bezpieczeństwa kobiecie. Kobieta w związku to ma być partnerka nie niańka;p

NIE ZASŁUGUJĄ NA MIŁOŚĆ KOBIET,TYLE CHRZANIĆ ICH!!!!!!!!!! Masz złe podejście :D popraw się

Kobieta w związku to ma być partnerka nie niańka;p jeno nie wyklucza drugiego :D my szukamy drugiej mamy :D ( żartuje )

Gość Uroczy Szymuś
Nie prawda, że wszyscy. Generalnie to kafeterianki wybierają debili.

ZAMKNIJCIE JUZ TE MORDY Już go lubię :D

Temat rzeka... a ja już muszę uciekać :) miło się rozmawiało ale nadal jestem przy tym co napisałam :D faceci to hoooje ! ZEMSTA BEDZIE SŁODKA :D WIEC NA MNIE UWAŻAJCIE Pozdrawiam i ściskam kobietki które myślą tak jak ja :*

Gość Subiektywnezdanie
Biegunka stop może w mniejszym zakresie, ale Twój kobiecy gatunek też lepszy nie jest, ja tez mykam z tematu, narka:)

Biegunka stop :D Pierdol się dziwko :P