Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Biegunka stop :D

WSZYSCY FACECI POWTARZAM W S Z Y S C Y SĄ TACY SAMI! NIENAWIDZĘ ICH!!!

Polecane posty

Gość ja wolę nawet trzepanko
ZEMSTA BEDZIE SŁODKA WIEC NA MNIE UWAŻAJCIE Taa....😴 już się trzęsiemy :D

DO ZAMKNĄĆ MORDY ŻAŁOSNA Z CIEBIE OSÓBKA :D ty nie bazuj na przykładzie koleżanki bo nie żyjesz z nią :D ja po za domem i wśród znajomych mam małżeństwo idealne hehe :D i każda mi zazdrości męża tak więc sama zaznaj smaku życia a później sie wypowiadaj :D tylko nie nastoletniego życia a dorosłego :D

ZEMSTA BEDZIE SŁODKA WIEC NA MNIE UWAŻAJCIE Czyżbyś chciała nam zrobić słodkiego lodzika ?

Gość kati19
Wiecie co ja też niby kiedyś wierzyłam w miłość i takie bzdety ale wszyscy faceci na jakich trafiałam to myśleli tylko o sobie i zaspokojeniu własnych potrzeb. A w związku chyba powinna być równość??? Tak myślę. A nie facet szuka sobie dziewczyny żeby go podziwiała zachwycała się nim itp. Rzuci tam raz: ale jesteś śliczna i do widzenia. A my laski mamy cały czas podziwiać chłopaków....... A to nie prawda że my jakoś poszukujemy chłopów na siłę bo to oni ciągle zaczepiają wypisują przyglądają się itp ja bym w życiu tak nie zaczepiała facetów jak oni mnie

ZAMKNĄĆ MORDY BUAHAHAHA JAKAŚ TY GŁUPIA :D HAHAHA TAK FACET GWAŁCI F A C E T BO TO NIEWYŻYTY SAMIEC MYŚLĄCY O RUCHANIU I O NICZYM INNYM!! WIDZIAŁAŚ KOBIETY-GWAŁCICIELKI? JEDNA NA ILE? :D tak więc mamy kolejny przykład tego jakim hoojem jest facet

MORDA WIESZ ILE RODZIN JEST W KTÓRYCH OJCIEC MOLESTUJE DZIECI, BIJE ŻONE MOGA MIESZKAĆ NAWET OBOK CIEBIE CIPO A TY MYŚLISZ ZE TO NORMALNA RODZINA ILE TY MASZ KURFA LAT 10? :D żal kurwa zal

HAHAHA TAK FACET GWAŁCI F A C E T BO TO NIEWYŻYTY SAMIEC MYŚLĄCY O RUCHANIU I O NICZYM INNYM!! WIDZIAŁAŚ KOBIETY-GWAŁCICIELKI? JEDNA NA ILE? Bo wy nie możecie gwałcić i jesteście zazdrosne i pokrzywdzone 💤 I to ty jesteś głupia nie ona/on

Gość Subiektywnezdanie
Prześledziłem jeszcze parę postów i w sumie poziom debaty jest żałosny, same obrażanie i przekleństwa, zamiast merytoryczna dyskusja, żenada.

Gość Subiektywnezdanie
jak facet podnosi rękę na kobietę, to nie jest facetem, więc nie bierzmy go pod uwagę jako przypadek statystyczny w naszych rozważaniach.

Gość my_little_pony
w każdej Pci są kurwy i chuje. niestety szkoda, że nie dobierają się w pary - kurwa i chuj - wszystko gra, nikt się nie smuci, bo każde lubi ruchać na boku i nie ma tego drugiemu za złe. problemy się zaczynają gdy: 1. kurwiarz zbałamuci cnotkę by przekazać swoje kurewskie geny - bo tak trzeba, kiedyś musi, ktoś musi mu gatki prać i papu robić ;) 2. dziwka złapie porządnego dla kasy :) by były buciki, puzderka, pomadki :) to rodzi w chooy problemów :)

Biegunka stop :D Spuszczali jej się na twarz faceci dlatego nas nie lubi :D

a może w Tobie jest problem? nie wpadłaś na to? może Ty traktujesz go jako "kolejnego typowego faceta", zrzędzisz, masz fochy, jesteś marudna, wredna, masz w doopie jego potrzeby może dlatego on nie jest dla Ciebie miły, kochany, troskliwy i wierny nie wpadłaś na to? zawsze najlepiej powiedzieć FACET TO ŚWINIA- ale spojrzeć na siebie trudniej co? wg mnie wina nigdy nie leży po 1 stronie Twoje podejście do mężczyzn ogólnie mówi o Tobie bardzo wiele wartościowa kobieta, nawet gdy ją facet zrani to nie wyzywa z tego powodu wszystkich facetów i nie traktuje ich przedmiotowo

tak żenada :D było fajnie ale już śmierdz mi tu małolatami :D :D zawijam się bo z niedorozwiniętymi umysłowo nastolatkami w okresie dojrzewanie o prawdziwym życiu rozmawiać nie bede :D KAFE SCHODZI NA PSY

my_little_pony Widzę że twój punkt "2" odnosi się do Ciebie tylko że ty to robisz z biednymi :D

Gość Subiektywnezdanie
Biegunka stop:) nie podzielam twej opinii, ale dziękuje za wymianę argumentów:0 pozdrawiam:)

KAFE SCHODZI NA PSY Bierze przykład z ciebie 🖐️

Do kogoś tam wyżej TEN TEMAT MIAŁ BYĆ PO TO ŻEBY SIĘ TUTAJ WYŻYC I ICH POWYZYWAĆ :D i radze poczytaj temat od początku a potem skomentuj Subiektywne...pzdr :) i juz naprawdę uciekać

Gość jestescie glupie sa normalni
tylko w wiekszosci wybieracie takich skurwysynow co na twarzy wprost maja wypisane> jestem hujem.. Zal mi was,wasi ojcowie to tez HUJE? wspolczuje. baby tak samo nie sa lepsze,kochane,nie jestesmy krystaliczne. faceci az tak sie nie kryja z swoim bydlizmem,a kobiety tak.

Gość jestescie glupie sa normalni
moja siostra np zwiazala sie z gachem co widac ze ma ja w dupie od poczatku,chodzi mu tylko o sex,a ona twierdzi ze to wielka milosc. baby wariuja czesto na widok byle chlopa. byle co zlapac.

Gość bo to jest jedna z zasad
90 procent przestepstw popelniaja mezczyzni wiec juz samo to o czyms swiadczy:)

Gość my_little_pony
ja wolę nawet trzepanko my_little_pony Widzę że twój punkt "2" odnosi się do Ciebie tylko że ty to robisz z biednymi znasz mnie chuju żeby tak twierdzić?

Gość frfgtrefgrefref
tak to prawda, wszyscy sa tacy sami, ave, ja ich wykorzystuje, zakochuja sie we mnie, ja w tym czasie ogolacam ich z kasy, nigdy nie dochodzi do seksu, ja sie juz ich brzydze, po tym co moj byly mi zrobil, nie dziekuje ,wole sama sie zaspokoic niz miec jakiegos chooja w cippie, tak ze trzeba ich wyjebac na kredki, powodzenia

Gość bo to jest jedna z zasad
brawo :D:D:D

Gość kati19
DO frfgtrefgrefref DOBRZE ROBISZ!!!! Oni myślą że tylko oni wykorzystują dziewczyny!!!!!!! AKURAT!!!!!!!!!! My też udajemy głupie zakochane i ciągniemy kasę ile wlezie. Niby to takie inteligentne a wciągają się jak nie wiem i walą pieniądze na nas hahaha