Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co mi jest?

Co mi jest?pomocy!

Polecane posty

Gość taki jedennn
Miałem podobnie jak Ty i wybrałęm się do psychologa, długo mnie na to namawiano ale dobrze, że w końcu poszedłem. Tobie też radzę. A co do tego co ktośwcześniej napisał "NIE MOŻESZ DOPUSZCZAĆ DO SIEBIE NEGATYWNYCH MYŚLI" i, że można samemu z tego wyjść to ja nie jestem taki pewien. Nie robiłem badań na ten temat ale nie ma co ryzykować chyba. Negatywne myśli trzeba umieć oswoić a nie udawać, że ich nie ma. Zresztą każdy przypadek jest inny... Pozdrawiam

Gość Co mi jest?
No nic to pójdę odrazu do psychiatry,może da jakieś leki po których zacznę normalnie funkcjonować.

Gość szkoda ze baby sobie wszystko
Warto sie zmuszac do niektorych rzeczy mimo ze nie masz na nie ochoty. Zaczynasz z samego ranka, od razu po przebudzeniu wstajesz z lozka i idziesz sie kapac, mejkap:P, fryzura, sniadanie, kawka jesli pijasz, fajne wdzianko i robisz to, co powinnas zrobic. Mozesz zrobic to pozniej? Nie szkodzi, robisz teraz, bez ociagania. Do tego duzo ruchu na swiezym powietrzu, nawet samotny spacer. Ktos Cie wyciaga z domu - nie odmawiaj. Moze i nie masz ochoty, ale kto wie, moze Ci sie spodoba i przyjemnie spedzisz czas. Witaminki i mineraly oczywiscie nie zaszkodza:) Im wiecej rzeczy odkladasz na pozniej tym trudniej przychodzi zabranie sie za nie. Grunt to zaczac - potem pojdzie z gorki. No i jak najwiecej usmiechu!

Idz ,tak jak Ci niektorzy radza,do psychologa albo do psychiatry.Sama sobie nie poradzisz.I prosze ,namow mame tez na taka wizyte,bo cos mi sie zdaje ze ona tez cierpi na depresje po odejsciu ojca.Jej tez jest bardzo ciezko.W tym trudnym momencie nie dacie sobie rady same,potrzebna jest specjalistyczna pomoc.Ty cierpisz ,mama cierpi,musisz znalesc sile na pomoc dla siebie i dla mamy.Zycze duzo sily i powodzenia.

Gość gość
Chociaż nigdy nie wierzyłam w magię i przesądy będąc w trudnej sytuacji finansowej zdecydowałam się zamówić rytuał przyciągnięcia pieniędzy na stronie http://energiaduchowa.pl , nie liczyłam na dużo, zrobiłam to bardziej z desperacji….. ale o dziwo moja sytuacja finansowa rzeczywiście zaczęła poprawiać się z tygodnia na tydzień. W tej chwili pozbyłam się długów i mam dobrze płatną pracę.