Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stjudentkaaaaa

kurwa to trzeba byc mną, zaraz z okna sie rzuce zeby ta agonie skończyc

Polecane posty

Gość stjudentkaaaaa

nie dośc ze 10 dni nie wychodziłam z domu bo leczyłam angine (której i tak jeszcze nie wyleczyłam) to dziś sie dowiedziałam że bede siedziec kolejny tydzien w chacie bo mam zapalenie ucha no ja pierdole chce do ludzi, na zewnątrz, chce do słońca :(

Gość O_o 2525
haha :D miałam to samo tyle, że zimą :P najpierw angina, do tego doszło ucho a na końcu to już (mimo leczenia) było zapalenie oskrzeli ;) Znam to, znam.

Gość stjudentkaaaaa
weź mnie nie strasz oskrzelami ja już wariuje w domu, wygladam jak trup no zjawa mogłabym dzieci straszyc i czuje sie obleśnie :\

Gość O_o 2525
Nie życzę ci tego absolutnie. Nie wychodź jednak z domu i łykaj co ci tam lekarz zapisał. Pchaj sobie watę z kamforą w ucho i powinno być ok. Na anginę polecam też zioła do płukania SEPTOSAN. Bardzo fajne i naprawdę pomagają.

Gość damm it
obawiam się, że zanim się wyleczysz (kolejny tydz) to już słońca nie będzie w tym roku....

Gość stjudentkaaaaa
Ok wypróbuje te ziółka. Najgorsze jest to że przez te 10 dni absolutnie nigdzie nie wychodziłam z domu, nie siedziałam w przeciągu i ciągle byłam czymś opatulona więc za cholere nie wiem skąd powikłanie w postaci tego ucha :( no ja to jestem pechowcem jednak