Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaisia

KOŁATANIE SERCA-POMOCY:(

Polecane posty

Gość kasiaisia

Ja już sama nie wiem co mam robić,mam przepisany propranolol ale mi się to kołtanie co jakiś czas odnawia,rozumiem że może to byc na tle nerwowym ale nie wiem jak mam sobie z tym radzic,nie chce bez przerwy brac tabletek,macie jakieś sprawdzone sposoby na takie dolegliwości?:(

Gość szczerbata Mariola
a inne wyniki krwi, moczu? masz?

Gość kasiaisia
ok tarczyce też miałam w normie

Gość szczerbata Mariola
propranolol to gówno- też racja:)

Gość kasiaisia
nie nawet ekg mi nie zleciła,prywatnie zrobią echo?Ten mata coś tam skuteczny jest?Myślicie ze to na tle nerwowym?:(

Jasna pogoda... Nie korzystaj z porad Uzerów kobieto , udaj się do kardiologa , kolejny raz i opowiedz o reakcji na betabloker....

Prywatnie na pewno, chociaż moim zdaniem rodzinny nie robi łachy, aby dać skierowanie do kardiologa. Bo to może mieć podłoże kardiologiczne. Mam wypadanie płatka zastawki z tachycardią, więc może spróbuj pod tym kątem u siebie.

Gość a moze-
a moze masz problem z zastawkami.Ja wlasnie tak mam i czasami czuje jakbym mial motyla w piersiach.

Gość kasiaisia
Tak zrobię,nawet udam się prywatnie,niech mi zrobi badania,Polska to jedne wielkie dziadostwo we wszelkich sferach...szok!Dzięki za rozmowę

Gość szczerbata Mariola
nie wiem czy to na "m" coś pomoże , miałam na myśli propranolol , że jest "G" :) tak myślę , że to na tle nerwowym , ale nie zaszkodzi się gruntownie przebadać , mnie bolało serducho a okazało się , że mam zrąbane nerki:( stąd ten ból.