Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolllla

tabletki

Polecane posty

Gość jolllla

Witam. w ZWIĄZKU z tym że mam bradzo bolesne miesiączkowanie lekarz zalecił mi przyjmowanie pigułek. Mam do zastanowienia się 5 dni.. No i sama nie wiem co zrobić?? Zgodzić się na tabletki? Boję się że teraz zacznę brać tabletki a jęsli będę chciała mieć dziecko za rok czy 2 lata to mój organizm bdzie musiał się ,,odtruć". Czy to prawda? Ile organizm potrzebuje czasu aby całkowicie wrócić do stanu przed tabletkami? Proszę o odpowiedz.

Gość SamaJa2
Żadne odtruwanie. Zdarza się przecież, że kiedy kobieta zapomni wziąć 1 tabletkę i zachodzi w ciążę.

Gość hahabuhahahnajarany
a po co Ci dzieciok?

mozesz byc nawet bezplodna przez te tabletki, albo przez przypadek mozesz sama zabic swoje nienarodzone dziecko. Nie bierz tego swinstwa!

Gość SamaJa2
Beatka s-k uuu widzę, że niektórzy to jeszcze w średniowieczu żyją...

Gość ......nom nom...
ooo Beatka to żeś teraz powiedziała...

nawet nie wiecie ile szkód w organizmie wyrzadzaja tabletki. Firmy farmaceutyczne zbijaja na was kase i piora wam mózgi, a wy we wszystko wierzycie

Gość SamaJa2
Beatko idź kredki ostrzyć

No zdrowe na pewno nie sa ale co jak np kobieta ze wzgledow zdrowowtnych nie powinna zajsc w ciaze a bezplodna nie jest a partner ma uczulenie na lateks?? Poza tym to wygoda rregularne cykle wybawienie dla nieregularnie miesiaczkujacych stres wlasciwie zerowy okres trwajacy 3-4 dni a nie np tydzien i wiecej