Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slodziaczek:*

co z tym zrobić??

Polecane posty

hej.Moja laska lubi jak trzepie sobie konia.lubi patrzeć jak się spuszczam np do muszli czy kubeczka....Nie wiem czy to normalne? zawsze laski mówiły,że są od tego,po to sie ma laskę a nie samemu.. jest cholernie zboczona...sex analny,nawet sexu brutalnego oczekuję. lubi jak robie jej sesję nago.. nie narzekam, bo często kilka razy dziennie możemy się bzykać ale jak już mamy gdzieś iść i proszę by ubrała spódniczkę to mówi,że nie będzie pokazywać nóg, jak chce się przytulić to też nie..jedynie jak jest tylko okazja do dupcenia to jest zajebista kicia..no jak się spuszczam do tego kubeczka...dopiero robi loda i oczekuje bym znowu się spuścił jej do buzi zajebiście to robi i połyka..ale kurde jak trzepie se go ze 20 minut później mi się nie chce. jak to rozwiązać..Laska mnie z tym wykończy ...jest zajebistą dupą.. z wieloma laskami się bzykałem i nie spotkałem się z tym..ale prosze o normalne podpowiedzi, to jest mój problem

Daj jej to co chce od Ciebie. Nie wiem czy zdajesz sobię sprawę z tego ale ona Cię zajeździ i będzie szukała innego. Moja propozycja to bądźcie swingersami. To może uratować Wasz związek.

Gość kolegastalin
mnie jasna cholera rzucała o sufit jak to czytałem ale myślę to samo

Gość filozofisci
kup filizanke

ech. proszę o normalne odpowiedzi..to jest problem,nie jakaś zabawa!!!

Gość kolegastalin
laska zboczona kicia to ma być poważne chuju ty w kubku cie na szaro spuszcza i zarzyna jak psa chińczyki

jak się kogoś kocha to wszystko się zrobi