Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oonnaaa22ll

Matka nie wyraża zgody na związek. Co robić?

Polecane posty

Gość oonnaaa22ll
No to pogadane. Az chyba ide sie napic..tak po naszemu troche, po polsku, a jak mawiaja "co polskie-to dobre" :) dodalam temat bo mam watpliwosci czy zaszufladkowac go czy poznawac dalej a zostalam potraktowana jak WTC...

Gość hehe kolejny temat znowu
a myslisz,ze takie tematy jak pravik itp to sobie zwykli ludzie wymyslaja? i dlaczego np. autorka topa nic juz nie pisze?jakby miala faktycznie problema dalej by nawijala.A tak kolejne prowo jakich tu setki byly. jak juz chca ruszac forum to niech wymyslaja fajne topici,wesole,gdzies,gdzie ludzie moga sie wyluzowac a nie ciagle dolowanie wszystkich.

to czemu nie piszesz tego na uczuciowym tylko tutaj?

Gość ulalalalalalallalllalalaalalaa
mam gdzieś w domu książkę, napisała ją babka, która studiując gdzieś w Polsce (gdańsk, poznań?) poznała faceta- muzułmanina wzięli ślub, tu mieszkali, żyli -miód cud i orzeszki wyjechali do jego rodziny w odwiedziny- koszmar kobiecie po latach (udręki) udało się uciec z dwiema córkami, syn został przy ojcu dla mnie najbardziej nie do wiary było to, że wykształcony w Polsce facet, mieszkający tu i normalnie żyjący,znający naszą mentalność- no przecież się tu obracał wśród ludzi i zachowywał się normalnie, potrafił w swojej ojczyźnie, wśród rodziny zmienić się w takiego prymitywa i okrutnika, zwrot o 180 stopni, naprawdę trudno w to uwierzyć

Gość oonnaaa22ll
Moze nie kazdy ma zycie uslane rozami, niektorzy maja wieksze problemy inni mniejsze a sa jeszcze i tacy ktorzy prowadza zyciowa idylle. Nie mam z nim gromadki dzieci zeby teraz sie wyplakiwac, ale tez mam watpliwosci wiec nie mam powodu do robienia reportazu na kafe pt ''moje najzajebistsze chwile zycia''

Gość oonnaaa22ll
Bo to nie tylko kwestia zycia uczuciowego, ale i problem wielokulturowosci, roznic religijnych. To nie jest temat typowo uczuciowy. Nie o to mi chodzi.

ona juz nie gadaj,ile dzisiaj tematow takich zrobilas?od rana to samo caly dzien

Gość ulalalalalalallalllalalaalalaa
pytałaś co robić- ja Cię bardzo przepraszam, ale lepiej się nie angażuj, jesteś po trudnym związku, łatwo taką kobietę zmanipulować, omamić, oczarować nie dziwię się mamie, że się boi, ona nie chce dla Ciebie źle

Gość oonnaaa22ll
dziekuje..

Gość erereqwzt
i co oze mama nie a racji?? DOBRZE CI GADA; TY JESTES ZAUROCZNA;ONI WIEDZA JAK UROBIC GLUPIA CIZIE::::ZA JAKIES " LATA BEDZUIESZ DAWALA TOPIKI; ARAB ZABRAL I DZIECKO;;;ITD;; POCZYTAJ opisy kobiet ktore sa po nieudany zwiazku z arabe!!! OZE CI OCZY OTWORZA!!! KAZDY TEJ KOBIETY ARAB BYL TAKI CZYULY JAK TWOJ ;A CO POTE:::

Gość oonnaaa22ll
Nie widze powiazania. Po prostu ciagle zastanawiam sie co zrobic.. A wasze komentarze typu 'kolejny fake'' sa przede wszystkim bezpodstawne.. To, ze jest wiele historii podobnych dosiebie nie oznacza ze sa tworzone przez te same osoby. I mam inne zajecia oporcz siedzenia na kafe