Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idiotkadopotęgi

Jestem stara a taka głupia!

Polecane posty

Gość idiotkadopotęgi

Przez 2 lata facet podbudowywał swoje ego moim kosztem a ja jak ta idiotka wierzyłam, ze jest zakochany tylko nieśmiały/za bardzo skrzywdzony przez ex. jak można być tak głupim??? :-O nie ma już dla mnie ratunku :-O

Gość idiotkadopotęgi
i po części to wasza wina :-P założyłam tu ze 3 tematy przez te 2 lata i za kazdym razem pisaliście mi, zebym dała mu czas, ze to wartościowy facet,ale zraniony, żebym robiła pierwszy krok w jego kierunku, zachęcała go delikatnie. No i kur*** robiłam to a dziś żygać mis ie chce jak pomyślę jaka idiotką byłam. Powinnam słuchać swojej intuicji i urwać kontakt po miesiącu, a tak zleciały 2 lata a ja jestem w dupie w dodatku z kacem moralnym :-O

Gość idiotkadopotęgi
i po części to wasza wina :-P założyłam tu ze 3 tematy przez te 2 lata i za kazdym razem pisaliście mi, zebym dała mu czas, ze to wartościowy facet,ale zraniony, żebym robiła pierwszy krok w jego kierunku, zachęcała go delikatnie. No i kur*** robiłam to a dziś żygać mis ie chce jak pomyślę jaka idiotką byłam. Powinnam słuchać swojej intuicji i urwać kontakt po miesiącu, a tak zleciały 2 lata a ja jestem w dupie w dodatku z kacem moralnym :-O

Gość idiotkadopotęgi
pony ty umiesz czytać po polsku?

Gość bvasv
Nie łam się, u mnie 5 pękło... Pociesz się cudzym nieszczęściem ... ;)

Gość Subiektywnezdanie
Czytanie ze zrozumieniem wydaje się być w dzisiejszych czasach na wagę złota.

Gość idiotkadopotęgi
no dokładnie :-D dobre :-D

Gość wykorzystana11111
witaj w klubie

Gość krakers_88
tyś głupia cipa, a ten stary chuj jeszcze popamięta :) że ja mam szczęście do pojebów maksymalnych to aż niesamowite

Gość krysryna53
Nie jesteś głupia tylko człowiek całe życie się uczy a głupji umiera ,,,, ale nie bierz tak dosłownie do siebie

Gość idiotkadopotęgi
krakers nie umiem z Tobą złapać rozmowy. Jestes na dobrym topiku? :-P to nie była kwestia nauki. Ja od poczatku czułam, ze ta relacja jest dziwna, nie taka jak powinna być a mimo to puszczałam w niepamieć dziwne zachowanie i brnęłam dalej i głębiej a dziś wiem juz, ze facet po prostu podbudowywał swoje ego tym, ze młodsza o 8 lat kobieta jest wpatrzona w niego jak w obrazek :-O (nic na to nie poradzę, ze chemia była obustronna od poczatku, na szczęście nie posuneł się dalej, opatrzność boska!)

Gość krakers_88
co ty nie powiesz. to żadne tłumaczenie.

Gość idiotkadopotęgi
ale jak mozna byc tak głupim w takim wieku?

Gość Subiektywnezdanie
To ile on miał lat, a ile Ty??

Gość idiotkadopotęgi
31, on 39

Gość i miał na imię ..............
PIOTR:D

Gość krakers_88
nie tłumacz się. takich świństw nie puszcza się w zapomnienie. konsekwencje każdy musi ponosić. tym bardziej jak się zna prawdę. nie ma sentymentów. niech wszyscy wiedzą jakim ch* jesteś. postaram się o to

Gość Subiektywnezdanie
Wiesz co, trochę lipa, bo myślałem, ze ten facet, na podstawie Twojego opisu, ma jakieś 23-25lat. Może i miał jakieś zranienia, ale to nie kobieta po przejściach. Powinien Cię zdobywać, a nie Ty mu nadskakiwać. Ja wolę jak kobietę trzeba zdobyć, ale z drugiej strony ciekawe jak to jest w związku, gdzie nie trzeba się wysilać, a kobieta sama to kreuje i wychodzi z inicjatywa, choć ta opcja mnie interesuje.

Gość krakers_88
mam czyste sumienie, bo nie wyrządziłam nikomu krzywdy psychicznej i emocjonalnej. nie łamałam prawa, nie śledziłam, nie podsłuchiwałam, nie opisywałam, nie zniszczyłam nikomu życia zawodowego i rodzinnego..za to ty się powinieneś zastanowić jakie szkody wyrządziłeś. ale nie masz sumienia, więc śpisz spokojnie,

Gość idiotkadopotęgi
on wcześniej był w związku z samotną matką i ona pewnie go zdobyła, bo potzrebowała sponsora dla siebie i dziecka. Jak stracił prace to go rzuciła po 8 latach i biedaczek się nie moze pozbierac juz 4 rok :-O a huj z nim! N aszczęscie nie jestem wylewna i trzymałam dystans, ale mimo to głupio mi teraz :-O ostatnio jak powiedziałam,ze się za nim stęskniłam a on milczał zrozumiałam że jestem ostatnią idiotką! pomylił sie bo zapoewne myślał,z e będe z anim latać jak ta jego byłą i uwodzić bvy był ze mną. a niech spierdala!

Gość Subiektywnezdanie
Po porostu może do niej coś czuł, do tej ex, a ta go tak załatwiła, szkoda, ale jeszcze bardziej szkoda, ze Ty na tym cierpiałaś, gdyby mu na Tobie zależało to by zabiegał. Znajdź sobie kogoś lepszego. Młoda jesteś:)

Gość krakers_88
tak tłumacz się, podajesz na pizdę co nie umie zdobyć fajnej babki w normalny sposób - nie odstraszający. jak ktoś nie ma wprawy, a daje się innym uwodzić to nic dziwnego, że się za pojebane metody bierze. ale bekniesz i to ostro. i chuj mnie reszta obchodzi. ps jakim frajerem trzeba być by utrzymywać nie swoje dziecko. jak się jest psychicznym to tylko takie baby, ew. dziwki zostają w polu rażenia.

Gość krakers_88
przecież ty nigdy qtasie nie straciłeś pracy, dymasz jakieś suki, opisujesz na blogach. na pieskie życie mi to nie wygląda :) pojebany i tyle

Gość Subiektywnezdanie
Czy ktos wie z kim rozmawia osoba z nickiem krakers 88?

Gość idiotkadopotęgi
Nie ma takiej opcji,z ebym sobie kogoś szukała :-O od 4 lat byłam sama i to były najpiękniejsze lata w moim życiu. Nie chciałam nic zmieniać, ale poznałam jego i wszystko mi poprzewracał w życiu i znów tylkoc ierpienie i żal :-O jaką idiotką tzreba być, ze świadomie brnąc w coś takiego. Nigdy więcej żadnego faceta!

Gość Subiektywnezdanie
Wyluzuj. odpowiedni facet sam Cie znajdzie, tylko daj mu szansę. Możesz sobie wmawiać koniec z facetami, ale jak się zauroczysz, to nic nie poradzisz.

Gość krakers_88
zaproszenie na ślub mam ci przesłać? :D

Gość idiotkadopotęgi
ja nie wiem z kim ona rozmawia :-D to pewnie kolejna schizofreniczka na kafe... nawet nie wchodze z nia w dyskusje ;-) a to że kochał ex to pewne i bardzo dobzre o nim świadczy,z e kochał to znaczy że umie sie zaangażować. problem jest we mnie, ze dałam sie nabrać, że dałams ie nabierac tyle czasu. Bywało ze 2 miechy sie nie odzywał i wtedy zmiast to ukrócić to ja mówiłam, ze cieszę sie , z esię odezwał, wszystko puszczałam mimo uszu bo nie chciałam go osaczać, mam swoje życie i sznowałam jego życie, jego wolnosć. Myślałam,z ę na tym da się coś zbudować, ale przecież wiadomo, ze się nie da!!!! Powiedział mi parę miłych słów prze te 2 lata i nie zrobuił więcej NIC dla mnie poza patrzeniem mi w oczy i zdrabnianiem mojego imienia, a ja jak totalna i skończona idiotka ... Jezu az mi wstyd normalnie, on pewnie teraz sie śmieje ze mnie :-O

Gość idiotkadopotęgi
no już sie zauroczyłam i wyszło mi to bokiem. Nie jestem osobą kochliwą i z pewnością następnym razem się nie zaurocze, bo będe robic jak do tej pory, będe omijać facetów szerokim łukiem, a jak jakiś będzie chciał sie zbliżyć to urwę kontakt. Nie wierzę w udane związki.