Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idiotkadopotęgi

Jestem stara a taka głupia!

Polecane posty

Gość vmvmvmvmvm
hahahaha,oj jak mi tego brakowalo.....zawsze!i nawet juz mi sie nie chcialo tego powtarzac "nie jestes dla mnie wsparciem"bo takie rzeczy sa albo ich nie ma:( choc nie tak latwo doprowadzic mnie do lez,on kilkoma slowami potrafil zgnoic mnie tak ze az rzygac mi sie chcialo...nie potrafie zrozumiec jak kts moze miec takie odmienne twarze!!!

Gość idiotkadopotęgii
no i Twoje ostatnie zdanie potweiredza mi,z e nie jestem jakąś ksieżniczka, tylko po rpostu chciałabym czuć zaangażowanie i mam do twego prawo, jesli tego nie czuję od faceta mam prawo zerwać kontakt

Gość podobnoooooo
Jestem wysokim, podobno przystojnym, a na pewno inteligentnym, żonatym facetem lekko po trzydziestce. Szukam interesującej kobiety z Krakowa lub okolic, która podobnie jak ja nie może i nie chce niczego zmieniać w swoim życiu, a jednocześnie, podobnie jak mi, brakuje jej w obecnym związku, lub w ogólnie pojętym życiu namiętności, ciarek przechodzących po skórze na myśl o kolejnym spotkaniu, bliskości drugiej osoby czy nawet po prostu interesującej rozmowy, na tematy zarówno istotne, jak i banalne. Chcę, żeby słowem kluczem naszej znajomości była dyskrecja, a wraz z nią poszanowanie odrębności partnera i znajomość granic, których nie można przekroczyć. Ale także ciepło, wzajemna sympatia i przyjacielskie stosunki :) Jeżeli szukasz czegoś podobnego - odezwij się. Może szukamy siebie nawzajem, jeszcze o sobie nie wiedząc?

Gość Cena: Za darmo
Posiadam bardzo szeroki wachlarz zainteresowań, który permanentnie poszerzam, jestem dojrzałym emocjonalnie, zrównoważonym, ciepłym, czułym i empatycznym mężczyzną, eleganckim, zadbanym i otwartym, o bardzo dużej tolerancji. Można rozmawiać szczerze, bez fałszywego wstydu, skrępowania i hipokryzji, umiem przynieść ulgę i pomoc. Uwielbiam pasjonujące rozmowy, długie spacery, spontaniczną radość wynikającą z bliskości drugiego człowieka, Ciebie, wspaniałą lekturę, dzielenie się myślami, dobrą kuchnię, wyborne wino i wykwintne poczucie humoru, którym mógłbym zarazić dywizję wojska i to tego najbardziej sztywnego i ponurego, z Północnej Korei ;-) Na pewno znajdziemy wiele wspólnych tematów i miła konwersacja jest więcej niż pewna :-) To na początek, a potem ... pragnę, abyśmy stali się dla siebie świętem, oddechem od szarej, monotonnej rzeczywistości i dopełnieniem dwóch pierwiastków, niezbędnych w szczęśliwym, pełnym życiu każdej ludzkiej istoty duchowego i cielesnego. Oczekuję, że połączy nas przyjaźń, oparta na szczerości, wzajemnym szacunku i otwartości oraz tolerancji na wzajemnie odczuwane potrzeby. Chcę, aby moje ramiona były przystanią, bramą raju, obietnicy spełnienia wszystkich marzeń, oazą bezpieczeństwa, poczucia siły, godności, wiary w swoje możliwości i ponadprzeciętną wartość. Ale pragnę również, abyśmy czerpali mnóstwo wzajemnej satysfakcji i rozkoszy z bliskości, czułości dotyku splatających się rąk, gorących, namiętnych pocałunków warg błądzących po naszych spragnionych czułości ciałach, wulkanu żarliwych, erotycznych uniesień, pełnych błogiej ekstazy. Jeśli jesteś gotowa uczynić krok ku niesamowitej przygodzie i uważasz, iż zasługujemy na szczęście i radość, których tak mało dostarcza nam życie, to bardzo Cię proszę, daj nam szansę ;-) Może okaże się, że jesteśmy dla siebie stworzeni i już się nigdy nie rozstaniemy ;-) Swoją propozycję kieruję do Pań bez względu na stan cywilny, pozycję społeczną, aktualną sytuację osobistą, wiek, choć oczekuję odpowiedzi od Pań pełnoletnich. Uroda, a raczej wrażenie, impresja, którą jest, relatywną i względną, jest również drugorzędną sprawą pod warunkiem, iż pojawi się to ... coś. Iskra, promień, pragnienie, fascynacja, które sprawią, iż będziemy się czuli ze sobą po prostu dobrze, że będziemy tęsknić za swoim towarzystwem i obecnością. Jeśli jesteś samotna i brakuje w Twoim życiu mężczyzny, a masz ochotę to zmienić, ten anons jest właśnie dla Ciebie. Jeśli pozostajesz w związku, w którym czujesz się samotna, zaniedbana, niezauważana, a może cierpisz z innego powodu pragnę przywrócić Ci szczęście. Proszę, odwagi, pozbądź się obiekcji, zasługujesz na więcej, na coś własnego, intymnego, sacrum, ucieczkę od rzeczywistości, które będziemy dzielić tylko Ty i ja. Obiecuję dyskrecję, wyrozumiałość, takt. Byłoby mi bardzo miło, gdybyś napisała kilka słów, jak sobie wyobrażasz nasze spotkania. Z radością obejrzę fotografię ;-) Pozdrawiam serdecznie i z niecierpliwością oczekuję na odpowiedź:

Gość Subiektywnezdanie
Jeżeli miałby to tak skwitować, to na pewno go spław, dobrze radzę. Masz 31 lat dopiero, więc wszystko jeszcze się może zdarzyć. Głowa do góry:) Przygnębienie się zdarza, ale co nas nie zabije to nas wzmocni.:) dzięki za dyskusję, ja mykam, i werz, ze będzie jeszcze dobrze Powodzenia i nie trać nadziei:) pa:)

Gość idiotkadopotęgii
Subiektywnezdanie ile masz lat? Moze im człowiek młodszy tym łatwiej mu adorować kobietę, a potem juz tylko jest dla niego złem koniecznym

Gość dla aktywów
czesc szukam obdarzonego starszego aktywa z lokum na niezobowiazujace sex spotkanie małolaci nie pisac ja miły fajny konkretny pasywek zainteresowanych zapraszam do kontaktu

Gość idiotkadopotęgii
dzięki wielkie :-) pa

Gość męskie granie
Witam wszystkich ktorym doskwiera samotnosc postanowilem napisac wtej rubryce swoje ogloszenie jestem spokojnym facetem po 30 tce. Szukam kumpla-przyjaciela chetnie bym poznal kogos kto smiga na fajnym sprzecie i potrzebuje kogos na Plecaka jak sie to mowi .Chetnie bym sobie posmigal z fajnym skorzakiem wiem ze sie robi zimno i nie jest czas na to ale zawsze mozna gdzies skoczyc jak pogoda dopisze ,od czegos mozna zaczac pozniej czas pokaze .Nie szukam na jednorazowy wypad tylko do meskiej przyjazni.........Nie pisze tego ogloszenia dla glupawych komentarzy czy zaczepek nie dorozwinietych ludzi .......Samotny Wilk

Gość sexi polerowanie
Oferuje sprzątanie mieszkania oraz miłe chwile dla chetnej pani

Gość Subiektywnezdanie
Tak, jestem młody;p, ale ciekawe ile byś mi dała lat? ale przez to słowo nie rozumiem nie wiadomo co, chodzi o takie okazywanie zainteresowania, jak kobiety potrzebują, miłe słowo, przytulenie, komplement, wysłuchanie, bycie dżentelmenem np,. przepuszczanie w drzwiach.

Gość kumplaaaa
Ciemno brunet szpakowaty 37la 167/15cm nieśmiały i uległy szukam Pana podobnym wieku a może być starszy lub trochę młotrzy na stałe

Gość idiotkadopotęgii
myślę, ze masz max 23 ;-)

Gość zagrzybiałe majteczkiii
Kupie uzywane rajstopki znoszone przepocone od dziewczyny i inne rzeczy tez - odbior tylko OSOBISTY!! prosze o konkretne oferty

Gość master & servant
Żonaty bez doświadczenia w mm szuka na teraz chetnego faceta na sex spotkanie

Gość Subiektywnezdanie
mam 22, Dobra jesteś:) Aczkolwiek idealista nie jestem, twardo stąpam po ziemi.

Gość obwarzanek __
Poszukiwana anonimowa obserwatorka mojego dużego ptaka ,naciesz oko i zostań anonimową kobitką, on wysoki trzydziestolatek z Krakowa.

Gość psiapsióła_pogaduszka
samotnej, nieszczęśliwej, nie zrealizowanej w związku. Cel - dyskretna znajomość. Najpierw wirtualna, ale jeśli oboje tego będziemy chcieli, może przeistoczy się w realną.. On 30+

Gość idiotkadopotęgii
:-D widzisz, nzam was na wylot, nawet wirtualnie ejstem w stanie ocenić faceta :-D dlaczgepo teraz się tak pomyliłam?????? postaraj się zachować swoje myślenie na zawsze i nigdy go nie zmieniaj, przenigdy :-)

Gość chętnie mężatkę
ja 30 lat,przystojny,z dużym poczuciem humoru... 100% dyskrecji i higieny... nie oczekuje sponsoringu. liczy się dobra zabawa.;)

Gość naucz mnieMamo naucz mnie tato
...która pokaże mi czym jest seks z kobietą, nauczy paru sztuczek i będzie miała sporo cierpliwości ;) proszę tylko o konkretne maile

Gość wałęsa gdzie jest moje 100
za loda w aucie- dojrzałej damie po 40 oferuję 100pln

Gość Subiektywnezdanie
Nie zamierzam zmieniać swojego podejścia, aczkolwiek trochę się na nim już kiedyś przejechałem, ale trwam przy swoim:) No faceci jakoś. skomplikowani chyba nie są;p, za to Wy bardziej. Już myślę, że coś o Was ogarniam, a tu życie na nowo zaskakuje:) Ale widzę, że pewne aspekty się jednak powtarzają, wiec nie ma źle.

Gość grypserrra
Witam, bardzo lubię pisać zmysłowe opowiadania dla Pań, może chcesz przeczytać, a może życzysz sobie bym napisał coś specjalnie dla Ciebie? Pozdrawiam. Brunet

Gość desperately seeking susan
Rozpaczliwie szukam dojrzalej dominujacej Pani,wiek bez znaczenia

Gość na misie
Ja 38/188/85 szukam feceta 25-40 wysokiego chętnie owłosionego który lubi oral,pieszczoty,pocałunki,chętnie żonaty ale niekoniecznie.

Gość hygena
Jak w tytule jestem33l żonatym mężczyzną który szuka zadbanej kobiety do st układu,Proszę o numer kontaktowy na maila.Pozdrawiam zależy mi na higienie i dyskrecji.

Gość onawi
ja bylam 4 lata,wlasnie dzis zakonczylam zwiazek,16 lat roznicy,wydawalo mi sie ze starszy to powinnien byc dobry.....nic bardziej mylnego,"kupil ' mi samochod i teraz zostalam z ratami na jeszcze 4 lata......pie*rdo*le poradze sobie,lepiej zyc oszczednie niz z psychopata....

Gość te badania maja sens
grzech zawsze sprowadza cierpienie bóg jest zawsze sprawiedliwy