Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaha28

Dlaczego faceci nie nawidzą gdy...

Polecane posty

Gość jaha28

gdy kobieta zaczyna histerycznie sie zachowywać gdy sie dowiaduje że ją zdradza. W ogóle tego nie rozumiem! Kurde, znalazłam sms od niego do kochanki że ją kochaa że ja kochałam do tej pory mojego męża to wpadłam w taki szał że sie prawie udusiłam własnym płaczem na to on sie wsciekł. Dlaczego? jak ja powinnam sie teraz zachowywać, czego unikać? Dodam że zależy mi na nim i chcę to małżeństwo ratować ale nie wiem co mam robić. Oczywiscie staram się ale to za mało. Czegofaceci nie cierpia w kobietach?

Gość blaudyn___
zaleje ci ten rozhisteryzowany jezyczek cieplutka sperma prosiecia,,tfu, ksiecia :)

Gość szejm szejm
wlasnie tego, co napisalas, histerii, reagowania zbyt emocjonalnie, dramatyzowania o byle co, bo wtedy kobiety traca kontakt z rozumem, a takich nikt nie scierpi

Gość jaha28
naprawdę mam problem. Wiem walnęłam byka w temacie ale nie spodziewam się dostać nagrody za ortografię!

Gość refe3f
Nie cierpią sztucznych kukieł a ty taka jesteś może dać ci instrukcję jak płakać i jak się kłocić żeby mu się podobało?Nie jesteś sobą ,jesteś sztuczna a po drugie zdrady się nie wybacza.

ja nie chcę nawet myśleć coby się ze mną stało gdyby ktoś mnie zdradził :( chyba jestem za wrażliwa na związki

Gość refe3f
nie dość że zdradził to ty jeszcze nie masz prawa okazać emocji żeby go nie drażnić , żałosne najlepiej mu za to jeszcze podziękuj i daj pozwolenie na zdrady

Gość Evvvvvka
Przykro mi ale kobietom twojego pokroju zadne rady nie pomogą bo wychodzicie poza skalę debilizmu i kwalifikujecie się pod opieke terapeuty Facet cie zdradził a ty pytasz sie ludzi jak tłumic uczucia zeby mu sie podobało. Czy ty kobieto masz jakies resztki godnosci i iloraz inteligencji wyzszy niż noga stołu kuchennego? Nie szanujesz sama siebie wiec twoj mą nigdy nie bedzie ciebie szanował i zawsze bedzie zdradzał a przynajmniej do czasu az cie sam nie zostawi.

Gość jaha28
wiem że powinnam go zostawić i mozliwe że jeszcze jestem w szoku po tym co sie dowiedziałam . Głupia po prostu! Najgorsze jest to że cos mówi na temat a za chwilę sie wypiera i mówi że mnie kocha i zależy mu na tym małżeństwie. Chciałabym zrozumiec po co on mi to mówi? jeśli facet szuka sobie kochankę i mówi jej że ja kocha no to chyba żony juz nie, czy nie jest tak?

Gość jaha28
to nie provo

coś musi mówić, żebyś mu nie uciekła. zawsze lepiej mieć 2 partnerki seksualne chociaż nie wiem osobiście :o

Gość puszek chujuszek
daj spokoj, przepros 🌻

Gość Evvvvvka
a teraz idz go przepros, załóz seksi bielizne i wstan o 5 rano zeby przygotować mu pyszne sniadanie. Musisz mu wynagrodzic twoj atak płaczu po tym jak dowiedziałas sie ze pieprzy inną kobiete. Na pewno to doceni i pokocha od nowa na zabój bezwolną marionetkę bez honoru, ktora da sobie nasrac na głowe to posprząta i przeprosi za smród. Przyzwyczajaj sie do zdrad, wyzwisk i szmacenia bo z twoim podejsciem do zycia to bedzie twoja codziennosc

Gość jaha28
nie dołujcie mnie ludzie! Zdrada jest naprawdę ciężkim przeżyciem. Nie mam z kim o tym pogadać. jak ja mam dalej żyć.

dobra dobra ja Ci współczuję ale nie tak przedstawiłaś temat więc teraz nie bierz na litość

Gość puszek chujuszek
ladna jestes? moze chcesz sie odgryzc? :classic_cool:

Gość jaha28
Evvvvvka: to co ja mam zrobić jak nie mam gdzie iść? Mamy małe dziecko, nie mam pracy i znikąd pomocy. naprawdę sobie nie radzę.