Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988ldz

Czemu wstydzicie się pytać?

Polecane posty

Czemu ludzie wolą żyć w niewiedzy, albo potem pytać się u nie pewnych źródeł? Nie rozumie tego, chodzę na zajęcia i co? Pytanie każdy rozumie? TAK! A po zajęciach co??? Pytania :D Ja jeśli czegoś nie wiem pytam i to chyba jedyna potrafię zapytać jeśli mam wątpliwości, a inni nic, a potem i tak nic nie wiedzą i pytają dopiero miedzy Sobą :D przecież sami sobie krzywdę robią... Podejrzewa kobieta/mężczyzna o zdradę czemu nie spyta tylko snuje domysły? Szpieguje, wymyśla, robi awantury? 1.Czemu nie potrafią przyznać się do tego że czegoś nie wiedzą, bardzo mnie to zastanawia. 2.Czemu ludzie nie pytają innych wprost o swoje podejrzenia?

Gość puszek chujuszek
Dodalbym jeszcze podpunkt: Czemu wiele kobiet jest ze smalcem po imieniu?

Gość puszek chujuszek
Wybacz, to bylo mizerne, teraz sam nie wiem, czy pora pozna, czy zwyczajnie tepy jestem :(

puszek chujuszek jeśli być się spytał czemu niektóre kobiety są otyłe to bym odpowiedziała :D ale co do tego pytania to się mnie nie tyczy:D smalec może i mam ( tłuszczyk ) ale smalcu nie jadam więc na "TY" nie jestem?:D zadowolony tą odpowiedzią?:D

Gość puszek chujuszek
tak, czy tak, pomimo rozgrzeszenia pizda jestem, ale przyznam, ze ja lubie ojebac kanapke ze smalcem, tylko duzo skwarek musi byc, do tego kiszony musowo :classic_cool:

puszek chujuszekno to jedz i sobie nie żałuj:D ja smalcu nie jadam:D ogólnie nie jadam mięsa innego niż drobiowe i wyrobów innych niż z drobiu :D

Jak tam patrzę to chyba ludzie wolą żyć w niewiedzy, niz spytać i sie skompromitować nawet i "durnym pytaniem":)

Gość puszek chujuszek
nie zaluje, zre na potege :O a pozniej zamiast polezec bykiem przed tv to trzeba zad ruszyc na bieznie i kilosy trzeaskac 💤

ciężarówka_trzecia ja np jak chodzę na prawko to mamy tak że kilka pytań grupa (są działy nie mieszane pytania ), instruktor pyta wszyscy wiedzą? Każdy tak, oczywiście i nagle bach! Zaczynamy odpowiadać pojedynczo i co? Połowa ponad nie potrafi odpowiedzieć, a czemu? Bo nie pyta. Tylko pytanie, czemu nie pyta??? Nie wiem czy wstyd im po prostu spytać, boja się ośmieszenia czy co?:-/ Jaki sens wykuć na blachę jak nic nie rozumiesz?

Gość a jeśli a jeśli
yhm, + na wadze

Gość widzisz a nie grzmisz;-)
Kiwi-zaczynasz mnie tak wkurzać jak Wiosenna...

Gość Anaspacja
KOCHAM PYTAĆ kocham!!! Uwielbiam zadawac pytania na ktore wiekszosc nie umie odpowiedziec :D

ja nie rozumiem i trochę wstydzę się zapytać czemu "chodzę" (I osoba) a przedtem niekonsekwentnie "rozumie" (III os)