Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Margarette

Problem z sex'em !

Polecane posty

Gość Margarette

Z wywartej presji i musu zaczelam majac 15 lat , drugi byl kiedy skonczylam 17 bylam z nim 3lata ostatni trzeci z ktorym bylam prawie rok. Teraz mam 21 i ze wzgledu na to,ze nie jestem w zwiazku, jestem w celibacie od pol roku.Jak kazda kobieta mam potrzeby,ale mimo tego nie jestem aktywna seksualnie Boje sie zblizen! Spotykalam sie z chlopakami a oni za kazdym razem dziwili sie dlaczego nie chce z nimi uprawiac seksu. Nie wiem dlaczego,boje sie miec nastepnego faceta.Z kazdym mi nie wychodzi a ja juz nie chce 4 , 5 , 6 Czy to jest jakas blokada psychiczna? Moze powinnam siegnac porady gdzies dalej.Psycholog , seksuolog? Jak myslicie?

Gość Czym tu sie marwtic?
Jestes mloda, korzystaj z zycia.Nie liczba swiadczy o czlowieku ;)

Gość ahaa a kto cię zmusił
w wieku tych 15 lat?

Gość Margarette
Szkoda nawet o nim gadac...Rodzice sie rozwodzili i wogole sie mna nie interesowali.Tylko on poswiecal mi uwage i robil wrazenie jakbym mogla mu ufac.Byl 10lat starszy i niestety wykorzystal moja naiwnosc i to ze bylam zakochana po uszy :o Krotko mowiac, mimo, ze mowilam nie , bo nie bylam gotowa, on powiedzial ' teraz albo nigdy ' i zrobil swoje.Teraz wracajac pamiecia szkoda mi samej siebie.Bylam taka niewinna, a on mi odebral co mialam najwazniejsze.

Gość F A C E T .
wy to sie zawsze tlumaczycie. Bys madra byla to bys sie w tym wieku nei zadawala z 10 lat starszym gościem, tylko nauką byś się zajela.

Gość krakers_88
nie tłumacz się :)

I właśnie dlatego, ja mam 24 lata, faceta od pół roku, a seksu wcale. Żeby potem nie mieć 10 na liczniku.

Gość pseudonimpseudo
ej no, bez przesady, na serio uważasz że dziewictwo jest najważniejsze dla kobiety? bzdura! żal ci tego, że cię facet nie potraktował odpowiednio, że nie zawiążałaś z nim sensownej relacji w której czułabyś się kochana. Ponieważ teraz jesteś w wieku newralgicnym, radzę ci być ostrożną, i szanującą siebie i swoje potrzeby. Kieruj się swoim dobrem! Pozdro!

Gość Czy to tak trudno
Facetow jest na peczki, jakas dziwna jestes, myslisz, ze zabraknie przy 5 czy 6? Nie, tego dziadostwa jest.

Gość Sialalalalalala!
Od kiedy to 15letnia dziewczyna mysli rozsadnie jeszcze do tego zakochana :o Jak matki i ojca brakowalo to nie dziwie sie ze szukala wsparcia i milosci w kims innym, przede wszystkim starszym.Potrzebowala milosci a zostala wykorzystana.Ludzie jestescie podli jeszcze jej ublizajac :o Polska mentalnosc :o 🖐️

Gość Livia_85
Przecież nie trzeba od razu iść z facetem do łóżka jak tylko zaczniecie się spotykać. :-/ Jeżeli już natrafisz na kogoś porządnego, komu będzie na Tobie zależeć, to na pewno nie będzie naciskał i poczeka jakiś czas z seksem. Można randkować, spotykać się z różnymi facetami, ale po co od razu sypiać z każdym? Nawet jak już chodzisz z kimś przez parę miesięcy, to jeszcze nie oznacza, że trzeba ze sobą sypiać, skoro tego nie chcesz, a jeśli chodzi o pół roku celibatu to, co to jest? Dziewczyno! Ludzie latami nie mają partnerów i jakoś żyją.