Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam dość...!!!

Dlaczego tak jest???

Polecane posty

Gość Mam dość...!!!

jestem mężatką już od prawie 5 lat, prędzej nie chcieliśmy dziecka a bo umowa nie na stałe i takie tam blablbla... a teraz kiedy chcemy i staramy się juz prawie rok nie wychodzi...:( płakac się chce...!!! ja miałam badania robione,mąż też i teoretyczniejesteśmy zdrowi a czemu nei możemy mieć dziecka??? to już poprostu mnie przerasta nie mam sił.. znowu dostanę okres, i co mam zrobić? nie mam sił już, nie cieszy mnie juz nic.... wokół wszyscy mają dzieci, a teraz jak JA chcę to nie mogę..:(

Gość dziumdziulaczek
a ile jest masz lat? bo lekarze uważaja ze najlepszy czas na dzxiecko jest chyba do 27(około bo różniue piszą)roku życia i że póżniej moga być cykle bez owulacyjne ,a może po prostu rozlużnić sie musicie

Gość Mam dość...!!!
Mam skończone 27 lat i nic...:( szlag mnie trafia kiedy widzę nstolatki które są w ciąży bez żadnych perspektyw... a ja nie mogę....:(

Gość historycznie rzecz wazna
My czekalismy chyba tez za dlugo, mamy ponad 30 i cos czuje, ze juz z tego nic nie bedzie :( a potrzebe posiadania dziecka czuje coraz wieksza.

Gość to przestań się starać
tylko normalnie sie kochajcie i pewnie niespodzianka będzie :) To "staranie się" jest dla mnie beznadziejne, taki seks z musu :( Bleee

Gość Mam dość...!!!
do to przestań się starać a ty myślisz że jak mam dni płodne to zaciągam mojego męża do łóżka przywiązuję i do skutku :) ? nie staramy się, jak mamy ochotę to się kochamy:) a szlag mnie trafia jak już mnie boli brzuch i zbliża się okres... wrrrrrrrrr

Gość ente
dla mnie seks też nie jest jakimś "dopełnieniem miłości". dla mnie seks to owszem, również zaspokojenie potrzeb seksualnych, ale także bliskość z facetem, którego kocham.

Gość ciąglepada
autorko czyli radzisz żeby nie czekać jak najdłużej tylko robić dziecko wcześniej? ;)

Gość historycznie rzecz wazna
My sie nawet lekko przed tym bronimy, tzn. w dni plodne przed samym koncem zakladamy prezerwatywe albo przerywamy. Ale badzmy szczerzy, takie postepowanie przez 2-3 lata u wiekszosci par zakonczyloby sie wpadka, a u nas nic.