Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GumaBalonowa

katar u 4 miesięcznego dziecka

Polecane posty

co można "dawać " tak małemu dziecku na katar?? mam w domu Olbas...czy mogę np.skroplić troszkę pieluszkę i np.na noc położyć koło główki?? mam też sól fizjologiczną,którą kupiłam jakiś czas temu dla starszego dziecka,nie mam ulotki,więc nie wiem czy dla takiego maluszka można ją stosować.

Gość mosa +-
Olbas jest zbyt intensywny dla takiego malucha. Producent zresztą zaleca to od 3 rż dopiero. Ja na katar dawałam vit c w kropelkach, solą fiz przeczyścić nosek a potem nasivin :) POmagało :)

Gość aabece
Ja podaję wodę morską! jest super

Gość aabece
a sól fizjologiczna jest jak najbardziej bezpieczna! od pierwszych dni życia!

słyszałam,że można sól dawać,ale problem w tym,że ja ją kupiłam dla dziecka 6 letniego,nazywa się...Natrii Chlorati 10% i właśnie te 10% mnie zastanawiają..(??)

Gość matka dziecka
A ja daję mojemu maluchowi sól z morza martwego do inhalacji i wzmacniam jego organizm pysznym prawdziwym kakao firmy Dr.Nona. Tu kupiłam www.produkty-drnona.pl

Gość No to może.....
Kup krople NAsivin one są od 3 miesiąca, mi wczoraj jedna mama tu poleciła i widzę już dziś małą poprawę. Do tego maść majerankowa i regularne odciąganie.

Gość No to może.....
ja nie lubię tej fridy i kupiłam aspirator z canpolu, a najlepszy to jest taki do odkurzacza katarek o ile dziecko się nie boi.

Gość fridą to sobie
płuca wyplujesz, kup taki do odkurzacza a do nosa sól fizjologiczna albo woda morska leczniczo nasivin soft