Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grudniowamamaaaaaaa

czy ja mam maly brzuch? 30 tc.

Polecane posty

Gość aabece
masz śliczne brzusio :) Każdy brzuszek jest inny, ja też nie miałam olbrzymiego. Za to moja koleżanka miała taki jakby nosiła czworaczki!!!

Gość uk girl
moj brzuch tez nie był duzy,przytyłam w sumie 10 kilo.Dziecko urodzilo sie z waga 3480 i 55 cm.

Gość Ja miałam taki idąc
do porodu 38tc. A najgorsze "rozrastanie" dopiero przed Tobą, bo dziecko zaczyna nabierać masy od 7m-ca.

Gość Może dopowiem
Brzuszek w sam raz, tylko smaruj się codziennie bo skóra już bardzo napięta. Ja miałam znów obsesję zbyt dużego brzucha i na każdym badaniu pytałam lekarza czy nie jest za duży.

Gość grudniowamamaaaaaaa
dzieki, bo juz sama nie wiem co myslec... glupie mam mysli ze dziecko za male itp.

Gość grudniowamamaaaaaaa
smaruje sie, a zdjecie bylo robione wieczorem, wieczorem zawsze brzuszki sa wieksze..

Gość rottana
ja w 30tc miałam duuuuzo mniejszy:) nawet jak szłam do porodu to takiego dużego nie miałam:P śliczny masz brzuszek, im mniejszy tym lepszy bo będziesz miała mniej do zrzucenia:)

Gość azu
a jaki obwód?

Gość No to może.....
Moja kuzynka jak rodziła, to zadzwoniliśmy po pogotowie, a sanitariusz pyta gdzie jest ciężarna - stała przed nim :) tylko że siostrzenica była malutka 2400. A Twój brzuszek jest normalny i waga też w porządku, jeszcze przytyjesz ze 3-4 kg więc w sam raz.

Ja mam niewiele większy brzuszek od Ciebie a jestem już w 41 tc ;) Nie jest za mały jest ładny i zgrabny, nic się nie przejmuj ;)

Gość grudniowamamaaaaaaa
ok.106cm. nie wiem jaki byl start.

ja jestem w 34 tc i mam taki sam albo nawet i mniejszy, na wadze +6/7 kg takze nie przejmuj sie ;) . Nie musisz miec duzego brzusia oby z malenstwem bylo wszystko ok. Pozdrawiam ;)

Gość No to może.....
gratka u ciebie dalej cisza?

Gość Ja miałam taki idąc
O, to sorry, miałam mniejszy :) 98cm. Dziecko 2950g, 54cm. Faktycznie, z tej perspektywy wygląda na mniejszy niż jest w rzeczywistości :). Sprawdziłąm swoją kartę ciąży - do 30tc przytyłam 3kg - przez następne 8tygodni kolejne 6kg. Smaruj się oliwką dziewczyno, bo naprawdę najgorsze przed Tobą.

Gość azu
o, no to wcale nie tak mało -ja w 40tc przed samym porodem miałam 102cm. Spokojnie -teraz nadchodzi ten czas kiedy brzuch najwięcej rośnie. :)

Gratka - właśnie, synkowi się widzę nie spieszy? Denerwujące jest takie czekanie, wiem coś o tym :)

No niestety nie chce mamuśki jeszcze oglądać hehe i nie da się go wygonić w żaden sposób, chodzę sprzątam ciągle tramwajami jeżdżę bo strasznie trzęsie w tych pojazdach człowiekiem, ale nic z tego. Droczy się tylko ze mną, pojawiają się jakieś skurcze ale nic poza tym. No bardzo denerwuje takie czekanie to prawda, siedzę jak na szpilkach ciągle w zasadzie, bo przecież w każdej chwili może się zacząć

Gość No to może.....
gratka nie martw się już maksymalnie tydzień i będziecie razem :) a ja tak czułam że przenosisz :) chociaż pamiętam że pisałaś że spodziewasz się urodzić przed terminem, u mnie też nic nie działało. Myj podłogi żeby się wstawiał do kanału dobrze

No miałam takie jakieś przeświadczenie, że będzie przed terminem bo skurcze przepowiadające były a potem ucichły całkiem. Coś się wczoraj działo, ale dalej fałszywy alarm. Może ja za spokojna jestem :D jakbym się bała i stresowała to może by przyspieszyło hehe a mnie nic nie jest w stanie z równowagi wyprowadzić ostatnio

Gość imoszkka
No dla mnie na 30 tydzien to on jest raczej duzy niz maly. moj byl w kazdym razie duzo mniejszy

Gość taka jakaśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśś
jest ogromny!!!!!!