Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margarettaaaaa

Jak wam się podoba?

Polecane posty

Gość margarettaaaaa

bylam juz w salonie, przymierzylam i nie jestem do konca zdecydowana ale nic innego mi sie nie podobalo http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,Margarett,Trinita,Trionfale,item,3044.html co o tym wyborze sadzicie? ogolnie podobalam sie sobie w niej ale nie bylo jakiegos WOW i nie bylo mi zbyt wygodnie, w zadnej nie czulam sie komfortowo :-( kazda z was tak ma czy tylko ja jestem maruda? :)

Gość klaudia1617
ładna ale faktycznie wow nie ma. normalna sukienka.

Gość TakaONA89
Ja marudziłam tak że przeszywałam sukienkę chyba z 10 razy :) Twoja bardzo mi się podoba ale bez tej różowej tasiemki ;)

Gość klaudia1617
no wlasnie chyba tylko ta tasiemka dodaje takiego innego wygladu bo bez tego to ta sukienka jak dla matrony jakiejs. taka ponura

Gość Dama_Dama
Szału nie ma, pewnie goście będą lepiej wyglądać niż Ty

Gość margarettaaaaa
ciesze sie ze wam sie podoba to juz nie bede kombinowala, dzwonie i potwierdzam, ze ja biore bo jeszcze pozniej przekombinuje i strace czas a i tak wroce do tej :) a jakie macie rady co do wygody? jakies sztuczki? jakies wyuczone ruchy :)

Gość elzbietaMaków
Trafny wybór, popieram!

Gość TakaONA89
Ja miałam podobną do Twojej, tzn była cała z koronki, bez koła, na ramiączkach też z koronki tylko nie miała tej tasiemki i powiem Ci że była super , nie zamieniłabym jej na inną :)

Gość domi nika
sukienka jest spoko - prosta i elegancka, ale jeśli już teraz na przymiarce było Ci w niej w niewygodnie to jej nie wybieraj!!!! naprawdę chcesz przez cały slub i wesele poprawiać na sobie kieckę??

Mi się nie podoba... jakaś nie taka nie w moim stylu, dla mnie kobieta która wychodzi za mąż powinna do ołtarza iść w śnieżno białej sukni... a teraz jest ich nie do zliczenia, na pewno znajdziesz odpowiednią dla siebie :) A poznasz ją po tym, że jak zamierzysz będziesz wiedziała że to właśnie ta :) i żadna inna... ja tez odwiedziłam przed ślubem około 10 salonów, sukienek zamierzyłam chyba z 50... i jak już założyłam tą swoją wiedziałam że to właśnie ta, piękna, stylowa i bardzo wygodna :)

bardzo ładna, prosta sukienka. ja jestem jak najbardziej na tak, choć ten różowy pasek zmieniłabym raczej na biały, ewentualny inny nawiązujący do koloru bukietu.

Gość utrata tarata
ilośka twoja wypowiedź podniosła mnie na duchu :) Sama odwiedziłam dopiero dwa salony ale jakos zadna mnie nie urzekla wiec teraz mam chociaz nadzieje ze znajde ta wysniona jak odwiedze jeszcze z 15 salonów :P

Gość Ja jetegsb
Ja jestem wysoka mam 186cm i tylko takie suknie mi pasuja. W innych srednio wygladam. Podoba mi sie ta i tez bym zmienila pasek na bialy.

Mi sie podoba, ale wszystko zależy od tego jak leży na Tobie :) jeśli tak jak na fotce to jak najbardziej ok.

Gość ada nie powie
domi nika ja mialam suknie, ktora nie byla wygodna ale byla piekna i lezala na mnie dobrze. problem w tym, ze zadna nie byla dla mnie wygodna. jakos wytrzymalam ten jeden dzien w sumie trwal on moze 5 minut, tak szybko zlecialo.