Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amanda 1989

17 kg do 1 listopada - kto ze mną będzie się odchudzać :)

Polecane posty

Gość Amanda 1989

Zapraszam :) Ja pije tylko wodę, nie jem chleba, nie jem ziemniaków, tylko ogórki i pomidory a czasami jakaś pomarańcza :) Ważę ponad 150 a chcę zobaczyć 2 cyferki 1 listopada :)

Gość airrre
Skoro ważysz 150 i chcesz zrzucić 17 kg to jakim cudem chcesz zobaczyć 2 cyferki? :o Prowo jak chuj.

Gość Amanda 1989
Sorka- hihi ale ważę ponad 115 - cyferkę mi zjadło :P

hej:) Do Amandy:) Witaj ja również się odchudzam już od 1 sierpnia czyli 1,5 miesiąca. Startowałam z wagą 91kg/172 wzrostu , na dzien dzisiejszy waze 74 kg:) juz ci mowie na czym polegala moja dieta ktora dalej ciagne Odrzucilam wszystko smazone zadnych kotletow , zero ziemniakow makaronow serow wedlin chleba kompletnie nic. Zaczełam bardzo drastycznie a więc sniadanie zielona herbata , kiwi, obiad przewaznie byla to salatka z pomidora i kolacja tez jakis owoc lub nic:) no i ze 2 litry wody dziennie , oczywiscie raz w tygodniu np piers z kurczaka, albo gotowalam sobie leczo light:) rozne przepisy wymyslalam, czasami mialam dni ze jadlam co chccialam i na drugi dzien dalej dieta i ta waga naprawde spada:) wiec trzymam kciuki i pisz jak tam ci idzie:) pozdrawiam Ilona

Gość dietka_04
Wpadnij do nas :P