Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bluzkawpaski

Dlaczego mnie nie lubią?

Polecane posty

Gość bluzkawpaski

Zastanawiam się, dlaczego inne dziewczyny za mną nie przepadają i mnie obgadują, albo starają sie mi zrobić na złość. Mam swoich znajomych itd, ale np. dziewczyny z mojej klasy nie bardzo mnie lubią, a szczególnie taka jedna. Cały czas mnie krytykuje (zazwyczaj w towarzystwie innych chłopaków) i stara się mówić to na tyle głośno, bym usłyszała :) a ja po prostu to wszystko olewam. Słyszałam już od wielu mężczyzn, że jestem ładna itp, więc raczej do brzydkich nie należę.. Więc czemu mnie tak odtrącają ? Na szczęście jeszcze tylko rok i studia :)

Gość 3452356
Oczywiście że chcesz usłyszeć: bo jesteś ładna i Ci zazdroszczą, ale prawda jest taka, że prawdopodobnie jesteś wredna, zarozumiała albo głupia. Jest pełno ślicznych dziewczyn, które mają dużo koleżanek, dlatego że są sympatyczne.

cos mi tu nie idzie w parze. Kolezanki z klasy Cie obgaduja :O a MĘŻCZYŹNI prawią komplementy :O ? w gimnazjum i szkole średniej nie ma mężczyzn :O

Gość bluzkawpaski
One nie wiedzą jaka ja jestem, bo dopiero doszłam do tej klasy. I nie, nie chce tego usłyszeć :) i dla nikogo wredna nie jestem : )

Gość bluzkawpaski
w szkole średniej nie ma, ale poza szkołą średnią są. życie nie kręci się tylko w jednym miejscu i nie wspomniałam nic o kolegach z klasy