Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta121

Dlaczego faceci wolą grubsze dziewczyny??

Polecane posty

Gość marta121
Ja chyba za dużo narzeka na swój wygląd.. może to go we mnie denerwuje i to ciągłe kontrolowanie co jem ;)

Gość sdtfhjkl , ,. .
jako kobiety chyba wiecie co to jest cyc i dupa i udo, wieszaki kazdy chlop ma w szafie

marta121 mozliwe :) a może tez masz drobne kosci i ci je widac, może to go denerwuje :) Moze tez mu ktos dogadał że taka chuda jestes albo cos :)

Gość marta121
mi się bardzo podoba jak widać kości;) szczególnie obojczyk;) ni wiem moze Ci jego kumple coś gadali bo z tego co widzę oni mają raczej puszyste dziewczyny.. ale przecież ich zdanie nie opwinno być aż tak ważne

Gość iuhihi
ważne żeby nie popaść w skrajności bo co z tego jak tyłek i biust jest ale brzuch wystający i ciało otłuszczone

marta121 może jak sie przytula to zamiast do Ciebie to do kości które mu sie wbijają :) może to go denerwuje :) może jak sie kochaćie to żebra wystają a to przyjemne pewnie nie jest :D nie wiem tak obie gdybam :D

Gość Bajka Smerfetka
POWTÓRZĘ Ani chude ani grube. Czyli najlepiej duży biuścik, chuda talia (uwielbiają to) najlepiej 60 cm bez wciągania brzucha, ładne bioderka sexi okrągły jędry tyłeczek, gładki, bez cellulitu, śliczna buzi delikatna dziewczyna, miła, kochana. O takiej marzą. A nie w kategoriach czu chuda czy gruba, zrozumcie to. ZROZUMCIE TO. Jak mówi : "Jesteś za chuda" Myśli "Masz małe cycki, nie podniecasz mnie, wyglądasz jak facet Jemu nie chodzi o szczupłe nogi i szczupły brzuch Mówiąc"Schudnij" Myśli "Cycki może i masz ale gdzie twoja talia i zgrabne uda dziewczyno" Wzrost ma baaaardzo duże znaczenie. Dziewczyna o wzroście 150 cm ważąca 70 kg będzie miała ogromną nadwagę wg wskaźnika BMI 31. Natomiast dziewczyna o wzroście 178 cm będzie miała prawidłową wagę BMI 22. Żeby mieć takie BMI jak ta o wzroście 150 cm i wadze 70 kg musiałaby ważyć 100 kilo.

Gość Bajka Smerfetka
POWTÓRZĘ Ani chude ani grube. Czyli najlepiej duży biuścik, chuda talia (uwielbiają to) najlepiej 60 cm bez wciągania brzucha, ładne bioderka sexi okrągły jędry tyłeczek, gładki, bez cellulitu, śliczna buzi delikatna dziewczyna, miła, kochana. O takiej marzą. A nie w kategoriach czu chuda czy gruba, zrozumcie to. ZROZUMCIE TO. Jak mówi : "Jesteś za chuda" Myśli "Masz małe cycki, nie podniecasz mnie, wyglądasz jak facet Jak mówie"Jesteś za gruba" Myślisz "Cycki to może i masz, ale grube brzuszyszko i brzydkie uda. Twoje fajne cycki nie rekopmensują mi tych grubych ud" Rozumiecie?

Gość gość
Faceci lubią dziewczyny z dużymi cyckami, krągłymi pupami i szerokimi biodrami, najlepiej gdyby były przy tym szczupłe. Tylko ze takie maja facetow na pęczki. Grube laski choć nie tak ładne tez mają takie walory wiec to i tak lepsza opcja niz chuda bez cycka i tyłka. Kobiety tez z dwojga złego wybiorą grubego faceta niz chuderlaka.

Gość gość
Jeszcze nie poznalam faceta, zeby mu sie grube dziewczyny podobaly :(

Gość gość
Bo wolniej uciekają albo są tak leniwe że ich gonić nie trzeba. Łot cała filozofia...blehehehe

Gość gość
Ja np uwazam sie za gruba.. moj maz uwaza ze jest ok, ale drazni mnie kiedy mezczyzni patrza na moje biodra i tylek.. widac to golym okiem, od razu mam skojarzenie " dobra dupa z twarzy " ;) jest mi przykro, ze twarz sie nie liczy a tylek. Juz nie wspomne o charakterze, bo logiczne ze bedac wsrod obcych mi ludzi nie ma szans od tej strony patrzec

Gość gość
Najfajniejsze dziewczyny sa w granicach 24-28 BMI czyli ani chude ani otyłe. Zaokrąglone. Przy czym lepiej jesli taka dziewczyna nie ma więcej jak te 175cm wzrostu. Bo powyżej z taka wagą to juz babo-chłop.