Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jul_jul

Ból brzucha/ciąża

Polecane posty

Gość jul_jul

Od kilku dni mam bóle jak przed miesiączka.. skurcze, źle się czuje.. Okres mi się spóźnia 3 dzień.. Czy to może znaczyć, że jestem w ciąży ?

Gość a czemu nie zrobisz testu
tylko zadajesz glupie pytania:O:O tu nie ma wrozek litosci:O jak ci sie spoznia to chyba logiczne ze mzoe to byc ciaza

Gość madziulah
skąd my to mamy wiedzieć? najlepiej zrób rano test i będziesz wiedziała

Gość jul_jul
zrobie test ale za jakiś tydzień.. przeciez po kilku dniach raczej mi ciąży nie wykryje.. boje się troche przez te bóle.. ale chciałabym być w ciąży :)

Gość jul_jul
zrobie test ale za jakiś tydzień.. przeciez po kilku dniach raczej mi ciąży nie wykryje.. boje się troche przez te bóle.. ale chciałabym być w ciąży :)

Gość azu
Po jakich kilku dniach? Przecież pisałaś że okres spóźnia się już 3 dni. Kiedy więc niby zaszłaś?

Gość a czemu nie zrobisz testu
zrobie test ale za jakiś tydzień.. przeciez po kilku dniach raczej mi ciąży nie wykryje.. boje się troche przez te bóle.. ale chciałabym być w ciąży :O:O:O a czemu mialby nie wykryc?:D

Gość jul_jul
z tego co wiem test sie robi dopiero bo jakis 2 tyg. nie wiem kiedy zaszlam, kilka dni boli mnie brzuch :(

Gość nooo nieee zle
zle myslisz. Test robi sie w dniu terminu okresu, jesli juz 3 dni Ci sie spoznia to rób juz test bo z pewnością już wykarze. A dwa tygodnie to jak juz od owulacji, seksu.... kiedy moglas zajsc w ciąze? ile dni temu sie kochalas? bo jesli tylko kilka dni temu... to wtedy nie mozliwe by juz z powodu ciąży brzuch Cie bolal

Gość oj tam, oj tam :)
przecież to jej sprawa kiedy test zrobi, w dniu spodziewanego okresu powinien wykryc - o ile masz regularne cykle. No ale ... ja też jestem z tych, które z testami wola poczekać. Po pierwsze - dwie krechy to nie zawsze zdrowa ciążą a po drugie - przy regularnych cyklach niekoniecznie wcześnie wykaże. Ja robiłam tydzień po terminie druga kreska była b. blada, a na drugi dzień - zniknęła :)

Gość oj tam, oj tam :)
przy nieregularnych * miało być