Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beata.sr

czas pracy - obowiązkowe szkolenie?

Polecane posty

Witam Mam pytanie odnośnie czasu pracy, jaki będzie liczony w przypadku szkolenia, na które mam obowiązek jechać? Szkolenie trwa dwa dni, poniedziałek, wtorek. Ja mieszkam na śląsku, a szkolenie jest w Gdańsku. Żeby dojechać na "czas" jadę już w niedziele o 11, o 22 będę w Gdańsku(podróż będzie trwać 11 godzin), poniedziałek wtorek normalnie mi się liczą(po 8 godzin? jeśli pracuję w trybie 12 godzinnym?)? Po szkoleniu we wtorek wieczorem o 18 mam pociąg, w domu będę o 9, dnia następnego, podróż będzie trwać 14 godzin. Czy ktoś się zna na czasie pracy? Bo spędzę niby dwa dni, a stracę 4 dni z "życia". Będę bardzo wdzięczna za odpowiedzieź tyczącą tematu:) pozdrawiam

Gość azu
Powinnaś mieć wypisaną delegacje i potem rozlicza się czas całej delegacji -czyli wraz z dojazdem.

Gość Mala i bardzo wredna
czas dojazdow bedzie ci sie liczyl jako czas pracy - mozesz ten dojazd z niedzieli zamienic na dodatkowy dzien urlopu albo poprosic o dodatkowa place (time in lieu to sie nazywa)

Gość Partyolnajt
A nie latwiej byloby zapytac kogis w pravy kto bedzie wiedzial? Kadrowa, kierownik, szef?

Gość Partyolnajt
Kazda firma moze miec inna polityke