Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość LaMillou

kocyk LaMillou

Polecane posty

Gość LaMillou

Kupilam u nich kocyk sredniaczka jakies 2 mce temu - z mysla o jesieni bo te kocyki sa dosc cieple. Zaplacilam ok 200zl. Gdy zostal dostarczony schowalam do szuflady bo bylo cieplo. I tak sobie lezal w tej szufladzie az do ostatniego weekendu. Otulim malego kocykiem w wozku bo bylo chlodno. Gdy wrocilismy ze spaceru chcialam spowrotem schowac koc i cos mnie uklulo gdy go skladalam. Okazalo sie, ze zostala w nim zaszyta szpilka. Nie jest mozliwe, zeby wbila sie u mnie w domu bo glowke miala zaszyta a reszta wystawala na zewnatrz. Aby ja wydostac musialam lekko naciac material i teraz jest mala dziurka. Na szczescie szpilka nie wbila sie nigdzie synkowi...Napisalam do nich o tej sprawie - nie liczylam na nic, nie chcialam zwrotu pieniedzy bo kocyk mimo dziurki nadaje sie do uzytku i podoba mi sie bardzo, ale nie dostala do teraz nawet maila zwrotnego ze slowem przepraszam czy propozycja maskotki dla malego jako przeprosiny. Przykre, ze placac tyle kasy za kocyk przeznaczony dla malutkich dzieci dostajemy towar niepelnowartosciowy a wrecz niebezpieczny!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować