Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mirabelka_88

podczas seksu chłopak...

Polecane posty

włożył mi paluszka do pupci jak robiliśmy to od tyłu... najpierw mnie normalnie kochał a potem poczułam ten paluszek. I wiecie co? Fajne to nawet było, delikatnie bardzo. Seks analny już uprawiałam parę lat temu jak byłam z innym, ale to było okropne i na samo wspomnienie mi się coś dzieje. Ale z nim było inaczej może dlatego, że to tylko paluszek.

mirabelka_88 od paluszka najlepiej zacząć ,a skoro Ci się to podobało to pewnie jak chłopak będzie delikatny i odpowiednio Cię przygotuje to polubisz tą formę seksu ,choć co nie którzy twierdzą że to zboczenie.

Gość jkll;;;;
bo nie wiedza jak moze byc to przyjemne :P Ps. jestem kobietą.

kochać się od tyłu, masować pośladki i włożyć delikatnie kciuka po wcześniejszym nawilżenu go olejkiem lub śliną. Skoro sprawia Tobie to przyjemność i partnerowi to czemu nie. Zaraz znawcy się wypowiedzą że dupa jest od srania- OLEJ TO.

Gość x x x
Dupa jest od srania albo pedalskie zapędy - olewać takich dziwaków co to tylko po bożemu pod kołdrą i przy zgaszonym świetle potrafią. Jeżeli jakaś forma stymulacji sprawia przyjemność partnerom i jest akceptowana przez oboje nie powinna stanowić tabu.

Gość nxnddbnnnd
A czym sracie zboki uchem,jasne ze dupa jest od srania

Gość Marynarz0
Oczywiście, że dupa jest od sra...!! No nawet debile to wiedzą, wiec jakoś nie zabłysnęliście, a nawet wręcz przeciwnie. Ale niektórzy nie potrafią zrozumieć, że ludzka natura ma w zwyczaju wykorzystywać dane jej środki jak najlepiej. Nikt nie powiedział, że owa dupa jest mono funkcyjna, wręcz przeciwnie, jak wiele innych usta, narządy rozrodcze (chyba będą mieli załamanie nerwowe jak się z orientują :D). A poza tym jak chcecie te swoje własne ideały kultywować (nie wiadomo po co, bo jak już napisałem nie koniecznie ten rodzaj miłości znany od wieków jest wart krytyki) to załóżcie jakiś funclub, albo chociaż temat na tym forum, zamiast śmiecić inne. Wiem że zaraz ktoś odpowie ciętą ripostą, bo to walka z wiatrakami. Takich ludzi którym zawsze ktoś mówi co mają myśleć nie da rady przekonać. Ale to właśnie Ci którzy kombinują i kombinowali mają coś z życia (nie piszę tylko o analu, ale o wszystkim).